2600 TL'ye Akıllı saat önerisi

Katılım
31 Ağustos 2021
Mesajlar
312
Çözümler
2
Bütçem 2600₺, bütçeyi aşma imkanım yok. Şuan Mi Band 4 kullanıyorum, yıpranma ve ihtiyaçlarımı karşılaşmadığı için yenileme kararı aldım, Poco Watch almayı planlıyorum. O bütçeye göre bu, bu sebepten dolayı Poco Watch'ten daha iyi diyebileceğiniz, önerdiğiniz bir model var mı?
 
Bütçem 2600₺, bütçeyi aşma imkanım yok. Şu an Mi Band 4 kullanıyorum, yıpranma ve ihtiyaçlarımı karşılaşmadığı için yenileme kararı aldım, POCO Watch almayı planlıyorum. O bütçeye göre bu, bu sebepten dolayı POCO Watch'ten daha iyi diyebileceğiniz, önerdiğiniz bir model var mı?

https://www.hepsiburada.com/samsung...t-silver-44mm-sm-r870nzsatur-p-HBCV00000LG8NF kendim classic 46mm modelini kullanıyorum alacağınız en iyi saat Android tarafında. Daha iyisi bu bütçede yok.
 
Peki telefonla birleşik kullanma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Örnek olarak Apple Watch'ler IPhone dışında kısıtlı, ben o akıllı saati Huawei ile birlikte kullanabilir miyim?
Eğer google hizmetleri yoksa sıkıntı yaşatabilir. Telefonunuz Huawei ise yine Huawei saat bakabilirsiniz. Batarya konusunda önde fakat özellik bakımından Galaxy Watch 4 daha önde. Huawei Watch GT2 veya 3'ten sevdiğiniz modellerini secebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı