27.000 TL'ye RTX 3060 Ventus 3X bulunan sistem toplama önerisi

Bütçe
27.000
3060 4060a göre güçsüz bir kart 12gb olması birşey değiştirmiyor. Markanında pek önemi yok fiyat konusunda attığım sistem alınabilir. Eğer bütçe çıkarsanız 4070ler var.

Reis ekran kartı şu an stoklarda yok İtopya'nin 4060 veya 3060 ancak Gigabyte bana göre kötü onun yerine F/P 3060 12 GB OC Ventus 3X alsam mantıkli değil mi?
Yani bunlarda bana göresi yok ama seni anlayabiliyorum bende MSİ markası takıntılı birisiyim. Fakat 4060 daha mantıklı gibi. Ama bunu almak istemiyorsan oda sağlam güzel ekran kartı onuda alabilirsin.

Efendim şu an işlemci konusunda takıldım ne almalıyım.

Neden olduğunu açıklar mısınız?

İşlemcisi aslında güzel ama istiyorsan sadece oyun oynamak içinse Ryzen 7 alabilirsin. Ama sadece oyun değil iş de yapacağım diyorsan i5 13. nesil al.

Yani bunlarda bana göresi yok ama seni anlayabiliyorum bende MSI markası takıntılı birisiyim. Fakat 4060 daha mantıklı gibi. Ama bunu almak istemiyorsan oda sağlam güzel ekran kartı onu da alabilirsin.

Hem ben 3fan hayranıyım takintiliyim maalesef ancak şu an işlemci ne almalıyım çoğunlukla oyun oynayacağım F/P bir islemci istiyorum ve anakart yine MSI olsa iyi olur.

3060 4060a göre güçsüz bir kart 12 GB olması bir şey değiştirmiyor. Markanında pek önemi yok fiyat konusunda attığım sistem alınabilir. Eğer bütçe çıkarsanız 4070'ler var.

Farkındayım ancak şu an işlemci ve MSI ana kartamı yoğunlaşabilir miyiz aklım onlardada...

Yani bunlarda bana göresi yok ama seni anlayabiliyorum bende MSI markası takıntılı birisiyim. Fakat 4060 daha mantıklı gibi. Ama bunu almak istemiyorsan oda sağlam güzel ekran kartı onu da alabilirsin.

İşlemcisi aslında güzel ama istiyorsan sadece oyun oynamak içinse Ryzen 7 alabilirsin. Ama sadece oyun değil iş de yapacağım diyorsan i5 13. nesil al.

Ryzen 7'de ne önerirsiniz?

Hem ben 3fan hayranıyım takintiliyim maalesef ancak şu an işlemci ne almalıyım çoğunlukla oyun oynayacağım F/P bir islemci istiyorum ve anakart yine MSI olsa iyi olur.

Farkındayım ancak şu an işlemci ve MSI ana kartamı yoğunlaşabilir miyiz aklım onlardada...

Güzel gibi bu. Amd Ryzen 7 5700g 3.80ghz 8 Ãekirdek 20mb Ãnbellek Soket Am4 IÅlemci Kutulu Box Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ana kartta msı olacaksa bütçe 23 dü galiba biraz aşabilir. Yani hazır sistemde böyle dediğin gibi bulursak daha ucuz olur ama hepsini tek tek toplasak daha pahalıya denk gelir.

güzel gibi bu. Amd Ryzen 7 5700g 3.80ghz 8 Ãekirdek 20mb Ãnbellek Soket Am4 IÅlemci Kutulu Box Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ana kartta MSI olacaksa bütçe 23'dü galiba biraz aşabilir. Yani hazır sistemde böyle dediğin gibi bulursak daha ucuz olur ama hepsini tek tek toplasak daha pahalıya denk gelir.

Bir de anakart onerir misiniz zaten 32 GB RAM kullanagim 3600MHz ucuz mesela A320M Pro gibi mATX degilde ATX de olur sadece önerin ben PC'yi bu tatilim bitmeden atarım efendim.

Şöyle istediğin gibi MSI'lı buldum ama bu 3050 bir önceki 4060'dı bana sorarsan ben 4060 lıyı alırdım daha iyi performanslı çünkü ama para senin sana kalmış. FIRAT SOBUTAY-ENTRY/Intel Core i3 12100F/MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X XS 8GB OC/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Şöyle istediğin gibi MSI'lı buldum ama bu 3050 bir önceki 4060'dı bana sorarsan ben 4060 lıyı alırdım daha iyi performanslı çünkü ama para senin sana kalmış. FIRAT SOBUTAY-ENTRY/Intel Core i3 12100F/MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X XS 8GB OC/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Ama işlemcisi AMD Ryzen 7 değilmiş :/ Ryzen 7 olup olmaması önemli değil dersen oradan i5 12400F'i seç.

Ama işlemcisi AMD Ryzen 7 değilmiş :/ Ryzen 7 olup olmaması önemli değil dersen oradan i5 12400F'i seç.
Efendim anakart onerirmisiniz sadece anakart am4 MSI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı