27" 4K OLED monitör ile 32'' 4K OLED farkı gözle görülür mü?

Tarum980

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. ASUS, ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM diye 27 inç 4K OLED monitör çıkaracak. Ben de monitör arayışındayım. 4K OLED 32 inç kullanmıştım. Sizce 27 inç 4K OLED monitör nasıl olur? 32 inç ile aralarında görüntü olarak nasıl bir fark oluşturur? Sizde daha net ve keskinmi, yoksa fark edilmeyecek derecede mi olur? Önerilerinizi ve tahminlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PPI oranları boyutları ile aynı orantıda ise pek bir fark olmaz, eğer değilsede düşük olmalarına karşın piksel piksel veya yüksek olmalarına karşın çok net gözükürler.

27" 4K kullanıyorum 6 aydır, hala alışamadım çok güzel gözüküyor.

-Cümle olumlu mu olumsuz mu çözemedim.
-Ne kullanıyorsunuz?

Ben de 4K OLED almayı düşünüyorum.2.1 DP özelliği, yanmazlık garantisinin uzatılması, ışık altında morumsu olma durumunun azaltılması 2025 yılında çıkacak OLED'lerden beklentilerim.

Ne zaman çıkacakmış, nerede gördünüz? 27 inç 4K OLED müthiş ötesi birşey olur ama Swift segmenti olursa pahalı olur.

Olumlu, böyle bir algı yaratçağını biliyordum o yüzden çok güzel yazdım hatta.

Kullandıkça insan alışır normal gelmeye başlar ya sanki o bakımdan ben daha alışamadım 1080p görmeme gerek kalmadan hala yazılara baktığımda o keskinlik kıyaslanamadan fark edilebilecek güzellikte.

ASUS 27"ROG STRIX XG27UCS​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…