27.500 TL'ye Acer Nitro 16 alınır mı?

Jokester

Hectopat
Merhaba R5 7535HS ve RTX 4050 ve 16 GB RAM konfigürasyonlu Acer Nitro 16 AN-16-416 model kodlu bilgisayar başlıkta belirtilen fiyata alınır mı?

Normalde daha pahalı ama banka puanlarım ve banka kampanyaları ile bu fiyata gelecek amazonda' ki Victus gibi laptopları biliyorum ama ekranları çok kötü ne yapacağımı bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

O puanlar vs. bu ürüne de yarıyorsa bence bunu al eğer 28 bandına düşüyorsa.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bunu çok aradım ama Pazarama üzerinde 4060 seçince fiyatlar otomatik olarak 35k üzerine çıkıyor. Pazarama üzerinden alacağım.

Trendyol bunu da önerebilirim sana yeni sipariş geçtim.
Hocam teşekkür ederim taksit yüzünden trendyoldan alamıyorum vade farkı istiyor.

45 watt GPU'ya sahip. Alınmamalı.

Alınabilir. Panel olarak Victus'tan çok daha önde. Sizi üzmez.

Hocam gaming laptop bilginiz iyiyse sizi konularıma etiketlemek isterim çünkü bende bir laptop alacağım ama bilgim çok az bakın mesela bana güzel geldi ama değilmiş.

Hocam gaming laptop bilginiz iyiyse sizi konularıma etiketlemek isterim çünkü bende bir laptop alacağım ama bilgim çok az bakın mesela bana güzel geldi ama değilmiş.

Bilgim yettiğince yardım etmeye çalışırım.

Teşekkür ederim hocam sıcaklık olarak bilginiz var mı ben baya yabancı forumlara da bakıyorum ama herkes serin diyor ayrıntılı inceleme göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…