27.500'e sıfır iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
28000
Video fotoğraflarım kaliteli olsum istiyorum evet S23 gerçekten iyi bu konuda ama nedense gönlüm Apple 12 diyor.

Profesyonel anlamda içerik üretmiyorsan, sadece tüketmek için android standart kullanıcıya yeterlidir.
Sadece keyfime kaliteli story atayım, yatırımlık olsun diyorsan 12 alabilirsin.

Bütçe varsa 13 fiyatını daha çok hak eden bir cihaz. 34-35'e bulunuyor ama sanırım bütçen 27 bin altı. Ama bu saatten sonra 11 asla alınmaz 12 çok daha avatantajlı fiyat olarak. Her ikisi de üzmez 12 ve 13. Kaliteli uzun ömürlü ve yatırımlık cihazlar.

1701165175374.png

Apple fanı olarak bir iki şey diyeceğim.

iPhone 11 ve 12 modellerini fiyatına bakmaksızın alıp durmaya devam eden kişiler yüzünden stoklara zam basmaya devam ediyorlar :D Nasılsa enayiler satın alır diyerek. No offense, fahiş fiyatlara satın almayanlar üstüne alınmasın. 13 bile pahalı bence, ama en azından verdiğin paranın karşılığını çokça verir sana. 11 ve 12'ye bu ücretleri ödemek akıl karı değil. 11 için satın alınabilir üst sınır 20.000, 12 için 24.000 olmalı.

Maalesef bütçem yok. 12 üzer mi beni?

Senelerdir Android kullanıyorum Samsung her anlamda fiyata göre daha iyi tabii ki iOS istiyorum zaten beğenmezsem satıp S23 geçerim.

iPhone 12 üzmez adamı fakat önümüzdeki 2 sene içerisinde desteği çekecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı