27 bin TL laptop önerisi

Bütçe
27.000

godyez

Femtopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar. Bütçem maksimum 27bin TL ve bu fiyata laptop arıyorum. Üniversiteye gideceğim hem oyun için hem de üniversite için bir laptop bakıyorum. Bütçeme en uygun laptopun bu olduğunu düşünüyorum sizce bu fiyata bu laptop alınır mı? Ya da piyasa da daha iyisi var mı değerli cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bütçem maksimum 27bin TL ve bu fiyata laptop arıyorum. Üniversiteye gideceğim hem oyun için hem de üniversite için bir laptop bakıyorum. Bütçeme en uygun laptopun bu olduğunu düşünüyorum sizce bu fiyata bu laptop alınır mı? Ya da piyasa da daha iyisi var mı değerli cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Buna da bakabilirsin.Kendimde yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.Şuana kadar genellikle oyun oynadım ve bir sorunla karşılaşmadım.

Buna da bakabilirsin.Kendimde yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.Şuana kadar genellikle oyun oynadım ve bir sorunla karşılaşmadım.
Ama ekran kartı biraz geri kalıyor hocam.

Buna da bakabilirsin. Kendimde yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar genellikle oyun oynadım ve bir sorunla karşılaşmadım.

Sağ olun hocam ama 11. nesil işlemci var ve ekran kartı biraz düşük geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım bu laptopu gayet güzel bir tık fan sesi rahatsız edebilir. Ben kulaklıkla kullandığım için bir sıkıntı olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı