27 bin TL'ye Acer Nitro AN515-58-75rn alınır mı?

Bütçe
27K

AHakan

Centipat
Katılım
25 Temmuz 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar artıları ve eksileri nelerdir?
Satın almış olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse ona göre satın alacağım. Diğer konulara göz attım. 27k bütçe ile alınabilecek başka model önerilerine açığım.
Ürün Vatan Bilgisayar'da şu an 26.999₺.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Işlemci masaüstü kadar güçlü ama ekran kartı pek değil. O fiyata ne sistem yapılır bilmiyorum. Eğer işlemci önceliğim olsaydı bu cihazı almayı düşünürdüm. Kasa toplamaktan vazgectiysem.

Yalnız laptop alırken teknik servisini kontrol etmenizde fayda var. Bazen çok ciddi sorunlara sebep olabiliyor.
 

Alınır. Bu fiyat bandında laptop olarak takibi yok neredeyse.
 
Monstera karşı ön yargım yok ama aynı fiyata 11.nesil yerine 12.nesil işlemci alabilmek ve kasa olarak daha şık bir kasası olması daha cazip geldi.
 
Hocam kararınızı vermeden üstte arkadaşın attığı incelemeye yorumları ile detaylı bir bakın derim. Evet 12. nesil işlemci lakin görüntü kalitesi kötü. Bende bu modeli almayı düşünüyorum ama görüntü kalitesinden dolayı vazgeçip Monster T7 v20.4 modeline yöneldim. Piyasası olması gerekenden daha yüksek olduğu için şu an beklemedeyim. Bir de 12. nesil işlemci oyun performansında 11. nesile göre bariz bir üstünlük sağlayamıyor ( Valorant gibi işlemci tabanlı oyunlar hariç) işlemcinin güçlü olmasını gerektiren programlar kullanmayacaksanız, en ağır iş olarak laptopun görevi oyun oynatmaksa ve görüntü kalitesine önem veriyorsanız Monster Tulpar T7 v20.4 modelinede bir bakın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı