Arkadaşlar merhaba monitör almayı düşünüyorum.
ViewSonic, VX2758'e baktım fakat G-SYNC kullanamayacağım için şüpheliyim. Bana öneride bulunabilecek var mı acaba? Bu monitör şu an 2146 TL. Fiyat olarak da yakın bir şey olursa sevinirim.
Samsung LC27FG73FQMXUF (C27FG73) Monitör C27FG73FQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Evet bazı mönitörlerde G-SYNC özelliğini açmak için FreeSync olması yetiyor lakin kendinden G-SYNC olan mönitörlerde bu özelliği çok daha verimli kullanabiliyoruz.
Evet bazı monitörlerde G-SYNC özelliğini açmak için FreeSync olması yetiyor lakin kendinden G-SYNC olan monitörlerde bu özelliği çok daha verimli kullanabiliyoruz.
Samsung LC27FG73FQMXUF (C27FG73) Monitör C27FG73FQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
VIEWSONIC 27" VX2718-PC-MHD 1Ms 165 Hz Full HD HDMI DPI Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung LC27HG70 bu fiyatta daha iyisi yok. Ama size önerim bu monitörü testlerini yaptırıp öyle alınız. Çünkü internette fazlaca sorun yaşayan görmüştüm