27 inç 2K monitör önerisi

Chosen One

Hectopat
Selamlar AOC 25G3ZM monitörü sipariş vermiştim fakat 2K ve daha büyük bir monitör almak istediğim için iptal ettim. 27 inç 2K bir monitör önerebilir misiniz?
Film, dizi, oyun ve akademik amaçlarla kullanacağım. Genellikle hikayeli oyunlar oynarım CS2, Valorant tarzı oyunları pek oynamam. Ara sıra Marvel Rivals ve LoL girerim.
AOC Q274XF:

Lenovo Legion R27QE:

Dell G2724D:

MSI G274QPF e2:

Samsung Odyssey G65B:

Şu anlık bu monitörlere bakıyorum bunların arasından veya başka tavsiye edeceğiniz monitörler varsa paylaşırsanız sevinirim.
@bluerr

Selamlar AOC 25G3ZM monitörü sipariş vermiştim fakat 2K ve daha büyük bir monitör almak istediğim için iptal ettim. 27 inç 2K bir monitör önerebilir misiniz?
Film, dizi, oyun ve akademik amaçlarla kullanacağım. Genellikle hikayeli oyunlar oynarım CS2, Valorant tarzı oyunları pek oynamam. Ara sıra Marvel Rivals ve LoL girerim.
AOC Q274XF:

Lenovo Legion R27QE:

Dell G2724D:

MSI G274QPF e2:

Samsung Odyssey G65B:

Şu anlık bu monitörlere bakıyorum bunların arasından veya başka tavsiye edeceğiniz monitörler varsa paylaşırsanız sevinirim.
@bluerr

G65B veya R27QE tercih etmenizi öneririm. İlk önceliğiniz G65B olsun.

Bu arada eklemeyi unutmuşum R27QE de çok fazla ölü piksel yorumu vardı ve değişim 1 ay sürüyor diyenler var onunla çok uğraşmak istemiyorum ama eğer ciddi bir kalite farkı varsa mecbur uğraşırım.
G65B daha iyi hocam. R27QE den önce o olsun. Ölü piksel şans işi.

Hocam bir sorum olacak. G65B modelinde yazı netliği ile ilgili bir sıkıntı olur mu panelden dolayı yoksa o düşük kaliteli VA panellerde mi oluyor. Sürekli makale, dokümantasyon okumam ve yazmam gerekecekte. Hiç bilmediğimden soruyorum.
G65b’nin metin netliği iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı