27" monitör tavsiyesi

Bütçe
7.000

MandaLor1an

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 7k. 27" IPS panel istiyorum. 2K olsa çok güzel olur. Ama bu fiyat bandında sanırsam pek yok. 144Hz ve üstü varsa olabilir bildiğiniz modellerde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 7k. 27" IPS panel istiyorum. 2K olsa çok güzel olur. Ama bu fiyat bandında sanırsam pek yok. 144Hz ve üstü varsa olabilir bildiğiniz modellerde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Atılan VX2780 modeli hariç adamakıllı 2K model yok bu bütçede. Alın geçin.

Atılan VX2780 modeli hariç adamakıllı 2K model yok bu bütçede. Alın geçin.

Ürünü daha önce de gördüm güzel. Fakat hakkında bir inceleme bulamadım. Kullananların yorumu falan var mı?

Ben de pazartesi günü sipariş verdim İncehesap'tan. Kargoya verildi bugün. Monitör yeni olduğu için video bulunmuyor şu anda. Endonezya'lı bir içerik üreticisi video yayınlamıştı fakat detaylı değil. Onun haricinde başka video görmedim.

Bende alıcam sanırım gelince beni bilgilendirirsen sevinirim

Bende alıcam sanırım gelince beni bilgilendirirsen sevinirim
monitör hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. aynı üründen almayı düşünüyorum. önerir misiniz ghosting ölü piksel vs var mı her türlü yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…