Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #11 Arda321 dedi: Yazma hızı biraz iyi olsa direk Hikvision alacağımda iyi değil. Genişletmek için tıkla... Yazma hızı bir şeyi etkilemez bu sadece RAR dosyalarını ayıklarken gösterir yani masaüstünde hissetmesin bile dostum.
Arda321 dedi: Yazma hızı biraz iyi olsa direk Hikvision alacağımda iyi değil. Genişletmek için tıkla... Yazma hızı bir şeyi etkilemez bu sadece RAR dosyalarını ayıklarken gösterir yani masaüstünde hissetmesin bile dostum.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #12 Hocam ben James Donkey 120GB almaya karar verdim.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #13 Arda321 dedi: Hocam ben James Donkey 120GB almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yine de almadan önce internetten test videolarını ve değerlendirme videolarını izleyiniz.
Arda321 dedi: Hocam ben James Donkey 120GB almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yine de almadan önce internetten test videolarını ve değerlendirme videolarını izleyiniz.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #14 wennzy dedi: Siz bilirsiniz. Yine de almadan önce internetten test videolarını ve değerlendirme videolarını izleyiniz. Genişletmek için tıkla... İzledim hocam eskiden bayağı kotuymusde artık düzeldi iyi diyorlar.
wennzy dedi: Siz bilirsiniz. Yine de almadan önce internetten test videolarını ve değerlendirme videolarını izleyiniz. Genişletmek için tıkla... İzledim hocam eskiden bayağı kotuymusde artık düzeldi iyi diyorlar.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #15 Arda321 dedi: İzledim hocam eskiden bayağı kotuymusde artık düzeldi iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Hayırlı olsun.
Arda321 dedi: İzledim hocam eskiden bayağı kotuymusde artık düzeldi iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Hayırlı olsun.