2700-2800 TL Sistem Önerisi

Edizorhan

Hectopat
Daha fazla  
Elimde GTX 1070 ekran kartı ve 650 Watt PSU var. Kasa Cooler Master 922 Haf ancak kasanın önündeki arkasındaki ve yan kapaktaki fanı bulunmamakta sadece üstteki fanı var. Üstteki fan ise dönmüyor sıcaklık ayarı var nasıl ayarlarım? Bu fanlar kaç TL tutar? Elimde bu parçalar var ve bütçe belli ne yapmamı önerirsiniz? Ocağa kadar bekleyip H370 veya B360 alırsam 2 ay ne yapacağım? Zor durumda kaldım yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde GTX 1070 ekran kartı ve 650 Watt PSU var. Kasa Cooler Master 922 Haf ancak kasanın önündeki arkasındaki ve yan kapaktaki fanı bulunmamakta sadece üstteki fanı var. Üstteki fan ise dönmüyor sıcaklık ayarı var nasıl ayarlarım? Bu fanlar kaç TL tutar? Elimde bu parçalar var ve bütçe belli ne yapmamı önerirsiniz? Ocağa kadar bekleyip H370 veya B360 alırsam 2 ay ne yapacağım? Zor durumda kaldım yardım edin.
upload_2017-11-26_12-12-12.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı