2700 TL Sistem Tavsiyesi

Anakart kısılabilir sanırım.
Screenshot_20190719-180620.jpeg

Vatandan alacağım dedim . tartışmamız gereken konu vatandan alıp almamak değil , sistem parçalarını uyumu.

İade ve her hakkınız internet üzerinden geçerli zaten. Mağazadan alımlarda iade hakkı taninmayabiliyor. Bir yakininizdan rica edin kart için, siz ödemeyi ona yapın şeklinde çözüm üretin.
Cidden kavga etmek için yazmıyorum ama cidden aşmışsınız. Adam Vatan'dan almayacağım demiş. Nedir bu ısrar bırakın alsın. Üstelemenin mantığı yok. Yinede Vatan gibi bir bilgisayar tekelinin uzaylılar tarafından yok edilmesini bende isterim tabii.

Nakitim var diye yazmışsın. Yok mu kredi kartı olan tanıdık birileri sen nakit verirsin, kredi kartıyla yaparsın alış verişini.

Son düzenleme:
Peki diyelim anlaştım biri ile ve 2700 ₺ sinerji veya herhangi bir siteden sistem toplayacağım . siz olsanız nasıl toplardınız. Parçaları listeleyebilir misiniz ?

Peki diyelim anlaştım biri ile ve 2700 ₺ sinerji veya herhangi bir siteden sistem toplayacağım . siz olsanız nasıl toplardınız. Parçaları listeleyebilir misiniz ?

Bu durumda konuya yazan arkadaşlar önerileri ile size yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı