2700 TL Sistem Tavsiyesi

Çok uğraşmışsın çok teşekkür ederim . Birkaç gün sonra satıl alıcam . Ama merak ettiğim bişey var . Neden vatandan bukadar nefret ediyorsunuz ?
Gerek yok çünkü Vatan'a. Aldığın ürün aynıyken garantisi vb. her şey aynı ama niye fazladan para veresin? Ayrıca Vatan çok fazla şikayet alıyor, bazen kullanılmış ürün gönderiyorlar falan.

Vatandan nefret etmek değil benimkisi eğriye eğri doğruya doğru konuşmak. Vatan bilgisayar KDV indirimi yakalanırsa affetmeyin, alışveriş yapın, tabi ki orada ki personelin söylediklerine yine de gerçek gözü ile bakmadan. Yani oraya donanımlı gidin olay bu. Ykarıda paylaştığım sisitem Vatanda 3030 TL ye geliyor, niye ödensin ya da neden donanımdan kısılsın.
Alacağınız gün firmaları tek tek tekrar gezin fiyatlar oynaktır değişir, bugün bir yerde ucuz olan pahalı pahalı olan ucuz olur.

İ3 9100f varken buna para verilmez.
İ3 9100f
Asus exb365m
8/16Gb bütçene göre
Rx570 böyle daha iyi.

İ3 9100f varken buna para verilmez.
İ3 9100f
Asus exb365m
8/16Gb bütçene göre
Rx570 böyle daha iyi.
Bu işin bir de İntel tarafı var doğru fakat ben İntel tarafına hakim olmadığım için yorum yapamam. Gerçi bir videodan anladığım kadarı ile söylediğiniz işlemci Ryzen 2600 yanında inim inim inliyor gibi geldi bana doğrumudur bilmiyorum. Ayrıca sanıyorum anakart olarak yazdığınız donanımı bulamadım fiyat karşılaştıracaktım.

Bu işin bir de İntel tarafı var doğru fakat ben İntel tarafına hakim olmadığım için yorum yapamam.
İntel tarafı bu bütçelerde önceden hiç bahsedilmezdi eski i3 ler bile pahalıydı ama 9100f hem ucuz hemde fiyatına göre gerçekten güçlü.

Yukarıda yazdığıma düzeltme yaptım, dediğiniz gibi İntele hakim olan tabi ki mukayese etsin ben yaoarsam yanıltıcı olur. Bütçe ile en iyi en doğru sistemi alabilmek mühim olan gerisi önemli değil. Ryzen olsun İntel olsun bir önemi yok, sonuçta 2 firmanın maaşlı çalışanı değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…