Vatandan sistem toplanmaz. Toplanmış sistem indirimdeyken alınır. Çok nadir de olsa güzel indirimler yapıyorlar PC bileşenleri için. Onu da bu yıl 2 kere yaptılar daha da yapmazlar. Bu yüzden Vatan sevdasından vazgeçilmeliV
Vatandan demeseydi bu olurdu ama vatan fiyatları ile bu fiyatlar arasında hayli fark var.
Ben nerede 2600 den iyi demişim?Intel fanboy coming.
Ben mi yanlış görüyorum yoksa çoklu çekirdekte ryzen 2 ile mı çarpmış.
Ben mi yanlış görüyorum yoksa Intel O.C. yapılmıyor mu?
Vazgeç şundan i3 9100f 580 zar zor beslerken 2600 1070 Ti besliyor (O.C olmadan).
Sıkıntıların mı var bana nerede 2600 den daha iyi dediğimi göstersene sen dalga mı geçiyor asıl.Dalgamı geciyon birader i3 9100f 8100ün turbo boost eklenmiş hağli ve 4 çekirdek R5 2600 6 çekirdekli daha iyi bı işlemci.
Eskişehir'de yaşıyorum . maalesef sinerjiden alamam , tek alternatifim vatan
Birazda işlemciden şüpheliyim . rx 570 i tam anlamıyla doyurabilir mi
Dalgamı geciyon birader i3 9100f 8100ün turbo boost eklenmiş hağli ve 4 çekirdek R52600 6 çİ3 9100f varken buna para verilmez.
İ3 9100f
Asus exb365m
8/16Gb bütçene göre
Rx570 böyle daha iyi.
Elimdeİntel tarafı bu bütçelerde önceden hiç bahsedilmezdi eski i3 ler bile pahalıydı ama 9100f hem ucuz hemde fiyatına göre gerçekten güçlü.
r3 2200g alınmazŞu şekil bir sistem topladım. başka kişilerin katkısı ile beraber daha iyi bir sistem olabilir. bu arada bu sitenin mağazası var. İstanbul da Asya Bölgesinde. Sinerji Bilgisiyar. Elinde bu listedeki Parçalardan Varsa onların yerine başka parça özelliklerini yüksetebilirsin.
Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.www.sinerji.gen.tr
Eki Görüntüle 418074
Öncelikle Türkçe öğren 6 çekirdekli r5 2600 alınacak paraya 4 çekirdekli i3 9100f öneriyorsun.İndirimde alınması gerektiğinde hem fikrim kdv indirimleri ile alınca karlı oluyor ama vatan hizmeti konusunda katılmıyorum vatan servisi ve müşteri hizmetleri en iyisi denilebilir
Ben nerede 2600 den iyi demişim?
Sıkıntıların mı var bana nerede 2600 den daha iyi dediğimi göstersene sen dalga mı geçiyor asıl.
Sıkıntıların var heralde ben nerede 2600 alınmaz dedim? Bi göz doktoruna görün iyi olur. Adam vatandan alacak 700 liraya 2600 bulabiliyorsa alsın gidip başka sitelerden 2600 önermesini bizde biliyoruz Vatan şartı koymuş bütçesi de ortada.Dalgamı geciyon birader i3 9100f 8100ün turbo boost eklenmiş hağli ve 4 çekirdek R52600 6 ç
Elimde
r3 2200g alınmaz
Öncelikle Türkçe öğren 6 çekirdekli r5 2600 alınacak paraya 4 çekirdekli i3 9100f öneriyorsun.
Sistemi Vatan'dan alacaksan gelip bize burda sormana gerek yok. Git Vatan'a satış yetkilisi ilgilenir seninle.
500w üzeri alırsan iyi olur. rampage, thermaltake gibi markalardan kaçın. çünkü uygun fiyatlı olan ürünlerinde genellikle sorun çıkıyor.
Thermaltake markasına kötü demek resmen hakaret hemen lafını geri al.