2700 TL Sistem Tavsiyesi

V

Vatandan demeseydi bu olurdu ama vatan fiyatları ile bu fiyatlar arasında hayli fark var.
Vatandan sistem toplanmaz. Toplanmış sistem indirimdeyken alınır. Çok nadir de olsa güzel indirimler yapıyorlar PC bileşenleri için. Onu da bu yıl 2 kere yaptılar daha da yapmazlar. Bu yüzden Vatan sevdasından vazgeçilmeli
Ayrıca servis ve garanti anlamında pek de ilgili değiller. Bu yüzden onları muhatap almak bana göre hatadır. Teknosa ve Vatan müşteri memnuniyeti odaklı değiller. İşlerine geldiği gibi...

İndirimde alınması gerektiğinde hem fikrim kdv indirimleri ile alınca karlı oluyor ama vatan hizmeti konusunda katılmıyorum vatan servisi ve müşteri hizmetleri en iyisi denilebilir
Ben nerede 2600 den iyi demişim?
Dalgamı geciyon birader i3 9100f 8100ün turbo boost eklenmiş hağli ve 4 çekirdek R5 2600 6 çekirdekli daha iyi bı işlemci.
Sıkıntıların mı var bana nerede 2600 den daha iyi dediğimi göstersene sen dalga mı geçiyor asıl.

İ3 9100f varken buna para verilmez.
İ3 9100f
Asus exb365m
8/16Gb bütçene göre
Rx570 böyle daha iyi.
Dalgamı geciyon birader i3 9100f 8100ün turbo boost eklenmiş hağli ve 4 çekirdek R52600 6 ç
İntel tarafı bu bütçelerde önceden hiç bahsedilmezdi eski i3 ler bile pahalıydı ama 9100f hem ucuz hemde fiyatına göre gerçekten güçlü.
Elimde
r3 2200g alınmaz
Öncelikle Türkçe öğren 6 çekirdekli r5 2600 alınacak paraya 4 çekirdekli i3 9100f öneriyorsun.

Sıkıntıların var heralde ben nerede 2600 alınmaz dedim? Bi göz doktoruna görün iyi olur. Adam vatandan alacak 700 liraya 2600 bulabiliyorsa alsın gidip başka sitelerden 2600 önermesini bizde biliyoruz Vatan şartı koymuş bütçesi de ortada.

Cevap vermek zorunda değilsin. Ben fikrimi değiştirdim ve alacağım sistemi de yazdım. Lütfen tüm mesajları okuyup müdahale de bulunun.
Sistemi Vatan'dan alacaksan gelip bize burda sormana gerek yok. Git Vatan'a satış yetkilisi ilgilenir seninle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar maalesef bu fiyata kasa ve güç kaynağı da sığdırmam gerek bütçeyi biraz yükselttim 2800 yaptım. Bir müddet uzay kasa kullanıp 1 ay sonra da kaliteli bir kasa almayı planlıyorum. Sizce bu bütçeye güç kaynağı da sığdırılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD RYZEN 5 2600 = 933 TL
Gigabyte B450M S2H = 423 TL
Sapphire RX 570 Pulse OC 4GB = 900 TL
Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz = 259 TL
Bu durumda liste yukarıda ki şekilde düzenlenip 2.515 TL civarına mal edilebilir. Fakat bütçe düşük olduğu için seçimler çok içime sinmiyordu, bu şekilde en azından donanımların özelliklerinde iyileştirme yapabildiğim için kafam rahattı ( 4 bellek slot ya da 2x8 bellek gibi) Bu liste için mutlaka fikir almakta fayda var, hatta fiyat araştırması aynı ya da muadil ürünler için sürekli yapılmalı, fiyatlar yada kampanyalar gün be gün değişebiliyor. Ucuza yada pahalıya gelenler kontrol altında tutulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…