2700 TL Telefon Tavsiyesi

Siz olsanız hangisini alırdınız?

  • Samsung Galaxy S7

    Oy: 2 18,2%
  • Huawei P10

    Oy: 1 9,1%
  • Xiaomi Mİ6 128 gb

    Oy: 8 72,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    11
Katılım
5 Temmuz 2015
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonda en çok kameraya önem veriyor ve en az 3 sene beni idare etmesini istiyorum, özellikle PES ve Dream League Soccer oyunlarını kasmadan oynatan bir telefon olmalı. Özellikle kronik ısınma sorunu vb. bulunmamalı.

Samsung Galaxy S7, Huawei P10 ve Xiaomi Mi6 128 GB arasında kaldım.

Siz hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantisinden bir çekinceniz yoksa Mi6 almanızı öneririm.
 
One Plus 5T 6 inch, büyük geldi, Mi 6 da LG panel de kullanılıyormuş, bu forumda okumuştum, sonra ekranda sıkıntı yapıyormuş, telefonu düzgün ve dikkatli kullanırım, şimdiye dek garanti ile de pek işim olmadı, Migros'dan Mi 6 almayı çok istiyorum fakat ya ekranı LG panel çıkarsa diye endişeleniyorum.
 
Mi 6 da bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben Mi 5 pro kullanıyorum 1 senedir hala akıcı bir sorunu yok. Ama kamera sıkıntı.
Donanım desteklediği halde Xiaomi
1080p 60 FPS desteğini getirmiyor.
OnePlus 5 de bu destek var.
 
Mi6 almaya karar verdim, yalnız Migros'dan elden mi almalıyım, yoksa Hepsiburada sitesinden internet üzerinden mi?, karar veremedim, sadece şu ekran paneli LG olanlarda meydana gelen sorun beni korkutuyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı