2700 TL'ye 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
2800

Dostum.
Alıcağın monitörde muhtemelen ghosting, birkaç ay içerisinde 3-5 tane çıkacak ölü pixel, rezalet malzeme kalitesi, OSD ekranının muadillerine göre detaysız olması, ve geçikme süresinin ne kadar gerçek olduğu gibi bir sürü sorun var kesinlikle Rampage, Gamepower, James Donkey gibi markalardan uzak durun.

Merhaba arkadaşlar,
R7 5700G 2.8 GB RAM RTX3050 sistemime monitör almak istiyorum. Bütçem çıkabileceğim 2.8k. Hangi monitörü önerirsiniz 144Hz istiyorum. Kasım ayı kampanyalarından indirimli monitör düşürmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
8-11 Kasım'ı bekleyip öyle alın güzel indirimler olur.

8-11 Kasım'ı bekleyip öyle alın güzel indirimler olur.
Hangi sitelerde olur ona göre takipte olacağım.

Dostum.
Alıcağın monitörde muhtemelen ghosting, birkaç ay içerisinde 3-5 tane çıkacak ölü pixel, rezalet malzeme kalitesi, OSD ekranının muadillerine göre detaysız olması, ve geçikme süresinin ne kadar gerçek olduğu gibi bir sürü sorun var kesinlikle Rampage, Gamepower, James Donkey gibi markalardan uzak durun.
Müdavimleri çok pahalı özellikleride dolu dolu o kadar para veriyorum boşa gitmesinide istemiyorum ama garantili ürün değişime geri yollayamazmıyım olursa.

Merhaba arkadaşlar,

R7 5700G, 2.8 GB RAM ve RTX 3050 sistemime monitör almak istiyorum. Bütçem çıkabileceğim 3000. Hangi monitörü önerirsiniz? 144Hz 165Hz istiyorum. Kasım ayı kampanyalarından indirimli monitör düşürmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı