2700x ve Cooler Master ML240L Sıvı Soğutma Değeri

DeviLZydar

Decapat
Sorum şu:
Cooler Master ML240L sıvı soğutma ile AMD Ryzen 2700X işlemciyi 4GHz'de çalıştırıyorum ve henüz overclock yapmadım.
AİDA 64 stres testinde 20 dk boyunca izledim.
Boşta değeri 32.C ile 34.C arasında seyrediyor. Test esnasında 20 dk boyunca sıcaklıklar 68.C ile 74.C arasında gidip geldi. Bu değer 4GHz çalışma frekansı için nasıldır? Üzerine overclock yapar isem ne gibi sonuçlar alabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sistem bileşenleri şunlar;

NZXT H500 Kasa
ASUS ROG Crosshair VII Hero Anakart
AMD Ryzen 7 2700X işlemci
Cooler Master ML240L sıvı soğutma
Aerocool P7 750W Platinum PSU
HyperX Predator 3333MHZ 2X8 GB RAM

OC ile 4.2GHz değerini aşmayı düşünüyorum. Sonuçta elimdeki anakart buna yeterinden fazlası ile uygun. Ama işte sıvı soğutmaya güvenemedim 4GHz de 70 derece görünce :D

Değerler normal gibi gözüküyor. Odanız ve kasanızın hava akışı da sıcaklığa etki eder bunları da hesaba katabilirsiniz.
Konuyu hortlatmak istemem ancak ek vida gönderiyor musunuz ? CoolerMaster ML240L soğutucumun pompasındaki vidaları kaybettim. Vektron Elektronik sizle beraber çalıştığını söyledi. Onlardan sipariş ettim.

Konuyu hortlatmak istemem ancak ek vida gönderiyor musunuz ? CoolerMaster ML240L soğutucumun pompasındaki vidaları kaybettim. Vektron Elektronik sizle beraber çalıştığını söyledi. Onlardan sipariş ettim.

Onlardan sipariş ettiyseniz gelir. Bizde gönderiyoruz onlarda sorun yok. Vektron Elektronik resimi distirübütörümüz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı