2750 TL'ye Gaming Laptop Önerisi

Uyardığınız için çok teşekkürler. Ben 860M GPU'lu model olduğunu sanıyordum. Vatan'daki özellikler bazen yanlış girildiği için oraya bakmadan direkt 860M GPU'lu olduğunu sandım. Ben attığım linkteki modelin bu olduğunu sanıyordum. Zaten yukarıda ki mesajımda da en az GTX 860M GPU'lu olmasını belirttim. Hatırlatma için tekrardan teşekkürler. GE60'ın GTX 860M GPU'lu modelinin fiyatı da arkadaşın bütçesini uymuyor. 3700 TL civarında. O halde sizin de dediğiniz gibi Monster tercih edebilir. Zaten kasayı MSI'dan alıyor. Bir MSI olmasa da performanslı ve uygun fiyatlı oyun dizüstü bilgisayarı satıyorlar.
Monster bile değil Victor. Monster'a baktım fiyatlar biraz uçmuş. Victor - GMX (Almanya) bunlar aslında aynı markalar. Tek fark üstündeki logo ve ülkeye göre değişen isimleri. :)

Monster bile değil Victor. Monster'a baktım fiyatlar biraz uçmuş. Victor - GMX (Almanya) bunlar aslında aynı markalar. Tek fark üstündeki logo ve ülkeye göre değişen isimleri. :)
Aynen öyle. Kasayı alıyor, üstüne kendi logosounu koyuyor. Aynı arabalarda amortisörü Bilstein'dan alıp, üstüne araba markasının logosunu koymak gibi. :)
Şuan Victor oyun dizüstülerine bakıyorum, çok hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı