27K'ya sistem önerisi

eukarjma

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartım yandı şu anki kasamda. 27K bütçem var. Aklıma gelen şu anda kasamdaki sağlam parçalar ile yeni alacağım parçaları birleştirmek. Eski kasamda 2x16 GB DDR4 3200 MHz RAM ve M.2 SSD'im sağlam durumda. Ben de acaba yeni alacağım sistemde RAM ve SSD kısıp 27K'ya RAM'siz, SSD'siz sistem mi alsam diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kasayı sadece CS2 için kullanacağım, monitörüm 360 Hz. Sadece ekran kartını değiştirmeyi düşündüm fakat kasam çok kötü olduğu için her ay başıma bir olay geldiği için yeni kasa almayı düşünüyorum.

Eski kasamda: i3 12100F , 2x16 GB DDR4 3200 MHz RAM ve SSD/HDD'lerim sağlam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ekran kartım yandı şu anki kasamda. 27K bütçem var. Aklıma gelen şu anda kasamdaki sağlam parçalar ile yeni alacağım parçaları birleştirmek. Eski kasamda 2x16 GB DDR4 3200 MHz RAM ve M.2 SSD'im sağlam durumda. Ben de acaba yeni alacağım sistemde RAM ve SSD kısıp 27K'ya RAM'siz, SSD'siz sistem mi alsam diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kasayı sadece CS2 için kullanacağım, monitörüm 360 Hz. Sadece ekran kartını değiştirmeyi düşündüm fakat kasam çok kötü olduğu için her ay başıma bir olay geldiği için yeni kasa almayı düşünüyorum.

Eski kasamda: i3 12100F , 2x16 GB DDR4 3200 MHz RAM ve SSD/HDD'lerim sağlam.
Hocam ekran kartınız neydi? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Ekran kartının belleği yeterli oluyor muydu?

Hocam ekran kartınız neydi? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Ekran kartının belleği yeterli oluyor muydu?
Hocam rx 5600 xt kullanıyordum. 900x1080. Zaten sistemim 200 civarı fps veriyordu. Ekran kartım ikinci el mining görmüştü dayanamadı. Kasamın tamamı kendim 1 yılda toplamıştım.

Hocam rx 5600 xt kullanıyordum. 900x1080. Zaten sistemim 200 civarı fps veriyordu. Ekran kartım ikinci el mining görmüştü dayanamadı.
Benim Rx 6600 var işlemcimiz aynı. Yaza doğru ekran kartını 9060 XT ye işlemciyi de 7800x3D ye upgrade edeceğim gibi duruyor. Normalde sadece işlemci yükseltecektim ama 8 GB ekran kartı yetmiyor.

Hocam bozuk kasayı ekran kartı haric satarsam 30 belki.
Hocam bence elinizdeki ssd/hdd hariç diğerlerini satıp;
Bu şekilde özelleştirip alınız. özelleştirme.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı