27K'ya sistem önerisi

Hocam bence elinizdeki ssd/hdd hariç diğerlerini satıp;
Bu şekilde özelleştirip alınız.Eki Görüntüle 2590318
Hocam fanı kendim hallederim böyle olmazmı? Ram ve SSD leri kendim taksam? İtopyadan topladım. 14100F daha iyi secenek diye düşünüyorum.
1760875250826.png

Hocam bencede i3 14100F ile Ryzen 5 5600 arasında çok fark yok, ben burda kararı size bırakıyorum tamamen. Eğer fanı halledebileceğinizi düşünüyor iseniz bunu da alabilir siniz. Ama bence güç kaynağı biraz düşük kalabilir eğer ileride yükseltmek ister iseniz. Benim attığım sistemde 500GB M2 SSD olduğundan dolayı da 2-3K daha pahalı. Fakat bence burda içinize sineni alın. Ki bu attığınız sisteme üstüne 2 bin TL'lik soğutucu gibi birşey alırsanız daha da iyi olur, ona da yardımcı olabilirim. Benim attığım sistemde stok fan vardı.

Hocam bencede i3 14100F ile Ryzen 5 5600 arasında çok fark yok, ben burda kararı size bırakıyorum tamamen. Eğer fanı halledebileceğinizi düşünüyor iseniz bunu da alabilir siniz. Ama bence güç kaynağı biraz düşük kalabilir eğer ileride yükseltmek ister iseniz. Benim attığım sistemde 500GB M2 SSD olduğundan dolayı da 2-3K daha pahalı. Fakat bence burda içinize sineni alın.
Hocam benim icin gercekten önemi yok. SSD sıkıntım yok RAM sıkıntımda yok benim amacım bunlarsız bir sistem oluşturmak. SSD/RAM parasını GPU ya vermek aslında. Hem 14100f baya ucuz kalıyor. Sizin verdiğiniz yerde maalesef bana silah zoruyla SSD ve RAM aldırıyorlar :D . Bunun önüne gecsem kesinlikle attığınızı alırdım. Hala kafam karışık.

Hocam benim icin gercekten önemi yok. SSD sıkıntım yok RAM sıkıntımda yok benim amacım bunlarsız bir sistem oluşturmak. SSD/RAM parasını GPU ya vermek aslında. Hem 14100f baya ucuz kalıyor. Sizin verdiğiniz yerde maalesef bana silah zoruyla SSD ve RAM aldırıyorlar :D . Bunun önüne gecsem kesinlikle attığınızı alırdım. Hala kafam karışık.
Hocam biraz düşündüm de, bencede intel olanı alın, üstüne de iyi bir soğutucu alırsanız gayet güzel sistem olur. O sistem hakkındaki dediklerinizi anlayabiliyorum :D. Bencede intel olanı tercih edin, üstüne soğutucu da isterseniz bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim. Ki bana kalırsa o işlemciye aşırı abartı iyi bir soğutucu almaya da gerek yok.

Son düzenleme:
Hocam biraz düşündüm de, bencede intel olanı alın, üstüne de iyi bir soğutucu alırsanız gayet güzel sistem olur. O sistem hakkındaki dediklerinizi anlayabiliyorum :D. Bencede intel olanı tercih edin, üstüne soğutucu da isterseniz bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
Hocam attığım sistem 27k falan tutuyor. Şuan kasam çalışıyor gtx 1050 ti var. Ama çalışmasaydı bi an önce satıp sizin sistemi alıp ekstra depolama alanı ile kullanbilirdim.
1760875954295.png

Hocam attığım sistem 27k falan tutuyor. Şuan kasam çalışıyor gtx 1050 ti var. Ama çalışmasaydı bi an önce satıp sizin sistemi alıp ekstra depolama alanı ile kullanbilirdim.Eki Görüntüle 2590326
O zaman bu intel olan sistemi tercih edin hocam. Dediğim gibi kasanın boyutu ve bütçeye bakarak soğutucu da önerebilirim. Fakat şuanlık bütçem çok iyi değil derseniz o işlemcinin bir süre stok ile götürebileceğini düşünüyorum.

O zaman bu intel olan sistemi tercih edin hocam. Dediğim gibi kasanın boyutu ve bütçeye bakarak soğutucu da önerebilirim. Fakat şuanlık bütçem çok iyi değil derseniz o işlemcinin bir süre stok ile götürebileceğini düşünüyorum.
Hocam benim elimdeki i3 12100F soğutucu olmazmı? Stok değil eskiden kule tipi almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı