28.000 TL hazır sistem önerisi

AM5 sisteme yonelmenizi öneririm. Ekran kartı hariç R5 7500F 16 GB RAM 500GB SSD ve orta seviye kasa PSU aldığınız zaman 16.5 falan ediyor şu an. Ekran ksrti olarak da sarı sitede 12 k civarı hazır sistem çıkması 4060 Ti 8 GB modelleri satılıyor. (MSI Ventus haricî değerlendirilmeli). Bu şekilde toplayıp 27 28 civarı yine sıfır AM5 sisteme sahip olmuş oluyorsunuz. Uğraşmak istemezseniz hazır sistem sitelerindeki AM5 sistemlere göz atabilirsiniz hocam.

AM5 sisteme yonelmenizi öneririm. Ekran kartı hariç R5 7500F 16 GB RAM 500GB SSD ve orta seviye kasa PSU aldığınız zaman 16.5 falan ediyor şu an. Ekran ksrti olarak da sarı sitede 12 k civarı hazır sistem çıkması 4060 Ti 8 GB modelleri satılıyor. (MSI Ventus haricî değerlendirilmeli). Bu şekilde toplayıp 27 28 civarı yine sıfır AM5 sisteme sahip olmuş oluyorsunuz. Uğraşmak istemezseniz hazır sistem sitelerindeki AM5 sistemlere göz atabilirsiniz hocam.
Hocam ben bilgisayar toplama işinden pek anlamam. Suan bir laptopum var onu satıp 1 hafta içerisinde kasa almam gerekiyor il değiştireceğim çünkü. Dediğiniz gibi AM5 hazır sistemleri aradim ama bulamadım 28-29k arasi RTX 4060TI AM5 hazır sistem siz biliyorsanız paylaşabilir misiniz rica etsem.

Merhaba arkadaşlar. Ortalama 30.000 TL param var fakat 2000 TL sıvı soğutmaya ayırdım. 28.000 TL civarında sistem önerebilir misiniz acaba?

Ben bunu bulabildim:
Fiyati bir tik tuzlu denebilir. Bu fiyata 7700XT sistem olurdu ancak suan hiç yok kampanyalı.

12K'ya 4060 Ti alacagina 6800XT alir 1 yil garantili.

Fiyati bir tik tuzlu denebilir. Bu fiyata 7700XT sistem olurdu ancak suan hiç yok kampanyalı.

AMD ekran kartı istemiyorum hocam yine de çok teşekkür ederim

Bunu bulabildim.

AMD ekran kartı istemiyorum hocam yine de çok teşekkür ederim

Bunu bulabildim.

Bütçe 28K deyip 31.3K'lik bir sistem atiyorsunuz hocam absürt değil mi?
Neden AMD istemiyorsunuz?
Ayrica 2000TL'ye alacagin sivi sogutmadan hayir bekleme git 1099TL'ye Burst Assassin al çok daha uzun ömürlü olur baş ağrıtmaz en azindan. Tabii ki işlemcine de fazlasiyla yeter. (7500F/7600)

Fiyati bir tik tuzlu denebilir. Bu fiyata 7700XT sistem olurdu ancak şu an hiç yok kampanyalı.

Hocam ben bilisimciler almaya karışıyim hele stokluysa mining çıkması olabilir diye. Bir şeyler satıcı olursa o fiyata neden olmasın.

Hocam ben bilisimciler almaya karışıyim hele stokluysa mining çıkması olabilir diye.
Dereceler normalse mining yapilmasinda aşırı bir problem yok ki. Ayrıca 6800XT gibi bir kartla mining yapana kadar RX580'lerle ev geçindirirsin. Zamanindaydi tabii o mining işi. Bu kartlarda mining olma ihtimali onlara göre çok daha az.
Bu da mesela baya uygun. Garanti isteniyorsa diye ilk digerini attim.

Yeni konular

Geri
Yukarı