can_ercan
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, 30.000₺ bütçem var. Hem oyun oynayabileceğim hem Photoshop kullanırken beni mağdur etmeyecek bir laptop arıyorum. Bu yüzden ekran panel kalitesi ve renk doğruluğu önemli
Araştırma yaparken bu konuda ihtiyacıma uygun Legion serisine denk geldim i7 11600H işlemci ve RTX 3060 130W ile geliyor, aynı fiyat bandındaki laptoplara bakıldığında bu fiyata değmez gibi geliyor ancak diğer modellerde ekran kalitesi kötü, renk gamutu düşük veya türlü farklı sorunlar bir türlü emin olamadım
www.trendyol.com
Sizce bu laptop bu fiyatı hak ediyor mu? Alırsam beni ne kadar idare edebilir? Ekran kalitesi için feragat etmem gereken bazı şeyler var farkındayım ancak 30.000₺ye farklı bir şey bulamadım dediğim gibi, önerilerinizi bekliyorum
( Yurt dışından Türkiye'ye gönderim yapan yerlerden de alabilirim Newegg gibi )
Araştırma yaparken bu konuda ihtiyacıma uygun Legion serisine denk geldim i7 11600H işlemci ve RTX 3060 130W ile geliyor, aynı fiyat bandındaki laptoplara bakıldığında bu fiyata değmez gibi geliyor ancak diğer modellerde ekran kalitesi kötü, renk gamutu düşük veya türlü farklı sorunlar bir türlü emin olamadım
LENOVO Legion 5 Intel Core i7 11600H 16GB 1TB SSD 6GB RTX3060 DOS 15.6" WQHD 165Hz Gaming Laptop 82JH002FTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO Legion 5 Intel Core i7 11600H 16GB 1TB SSD 6GB RTX3060 DOS 15.6" WQHD 165Hz Gaming Laptop 82JH002FTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sizce bu laptop bu fiyatı hak ediyor mu? Alırsam beni ne kadar idare edebilir? Ekran kalitesi için feragat etmem gereken bazı şeyler var farkındayım ancak 30.000₺ye farklı bir şey bulamadım dediğim gibi, önerilerinizi bekliyorum
( Yurt dışından Türkiye'ye gönderim yapan yerlerden de alabilirim Newegg gibi )
Son düzenleyen: Moderatör: