28.500 TL'ye RTX 4060'lı sistem alınır mı?

Galiba 27 28 arası bir fiyatı vardı unuttum :D

Intel işlemci önermem bu bütçede bulabileceği 4060 Ti yüksek ihtimal AM4 bir sistem olacak. Eğer parça parça istiyorsa RAM'i 32 GB yapabiliyor isterse atarım.

Hazır sistemlerdeki uyduruk anakartlardan değil. RAM'i 32'ye çıkartıp güçlendirdim.
28.500 gibi bir bütçede daha iyileri yapılabilir.

28500'e özelleştirmeli linki bırakıyorum.
Sizin tavsiye edebileceğiniz daha iyisi varsa bu bütçeye alabilirim.
Ekran kartı: NVIDIA.
İşlemci: Intel.
Olursa daha iyi olur.

Intel önermem şahsen kendim de neredeyse hiç toplamam. Bütün problem çıkaran cihazlar hep intel işlemcili. Bu fiyatlara 5600X olan cihazlar bulabilirisin.

Galiba 27 28 arası bir fiyatı vardı unuttum .
Attığım sistemin 1 tb ssd vardı.
İşlemci gücüde r5 7500f ile arasında 5 fps var. Çok bir fark yok yani.
Ekran kartı olarakda 4060 daha güçlü değil mi hem de nvidia artılarıda var tabii.

Attığım sistemin 1 TB SSD vardı.
İşlemci gücüde R5 7500F ile arasında 5 FPS var. Çok bir fark yok yani.
Ekran kartı olarak da 4060 daha güçlü değil mi hem de NVIDIA artıları da var tabii.

Sistemdeki RAM kötü işlemci Intel seçtiğin SSD de DRAM yok. AM5 her şekilde daha iyi olaya FPS olarak bakmak yanlış biri ölü soket bir işlemci diğeri kolay bir şekilde yükseltilebilecek bir işlemci NVIDIA'nın herhangi bir artısı olduğunu düşünmüyorum abartılan bir marka bana göre ve attığım sistemde 2x16 RAM var.

Tamamdır teşekkürler.
Sistemdeki RAM kötü işlemci Intel seçtiğin SSD de DRAM yok. AM5 her şekilde daha iyi olaya FPS olarak bakmak yanlış biri ölü soket bir işlemci diğeri kolay bir şekilde yükseltilebilecek bir işlemci NVIDIA'nın herhangi bir artısı olduğunu düşünmüyorum abartılan bir marka bana göre ve attığım sistemde 2x16 RAM var.

Peki 26K'ya bu sistem alınır mı?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Peki 26K'ya bu sistem alınır mı?

Alınmaz.
İndirimdeyken al bunu. Sistemde tek PSU kötü ama fiyat bu sistem için iyi bütçen olduğunda istersen değişirsin PSU'yu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı