28 bin TL'ye RTX 4060 8 GB sistem alınır mı?

Monitörünüz 1080p 7700XT 2K için fakat 1080p de 7500F ile aman aman bir darboğaz yapmaz gibi onu da alabilirsiniz.

Şu an halihazırda dizmiş oldugum sistemim var lakin değişim illaki olabilir bu sistemi 2 hafta oldu kuralı

Konu başlığı böyle olunca sıfırdan alacaksınız sandım. Hayırlı olsun

Almış olduğunuz sistem kötü değil de o fiyatı hak etmiyor. İade etme şansınız var mı? Yoksa da sağlık olsun inşallah ileride çok daha iyi bir sisteme sahip olursunuz

Almış olduğunuz sistem kötü değil de o fiyatı hak etmiyor. İade etme şansınız var mı? Yoksa da sağlık olsun inşallah ileride çok daha iyi bir sisteme sahip olursunuz
İade olmuyor galiba diye biliyorum saolun

Ateşlik bir şey yok gerçekler var, yahu arkadaş 28k ne demek 4060'lı sisteme?

Kanki içindeki malzeme kaliteside önemli dışarıdan Akakçe'den ucuza getireyim desen de vatnla arasinda 700 800 TL oynuyor brnce ya indirimli alsaydim bu benim kârıma olurdu ama net fiyatı da bu yani

Ateşlik bir şey yok gerçekler var, yahu arkadaş 28k ne demek 4060'lı sisteme?

Mağazalardan alınca böyle oluyor 4 sene oldu ya da fazlası emektar Rampage SN-R 1 kulaklığım vatan da 120TL'ydi ben neredeyse yarı fiyatına almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…