28 bin TL'ye RTX 4060 8 GB sistem alınır mı?

Kanki içindeki malzeme kaliteside önemli dışarıdan Akakçe'den ucuza getireyim desen de vatnla arasinda 700 800 TL oynuyor brnce ya indirimli alsaydim bu benim kârıma olurdu ama net fiyatı da bu yani
Kazık sistem oldugunu sanmiyorum parçaları teker teker akakceden geçirmeni tavsiye ederim

Kazık sistem oldugunu sanmiyorum parçaları teker teker akakceden geçirmeni tavsiye ederim
Yazmim diyorumda daha 1 hafta önce bunu 19k ya verdiler. İşlemciyi yükselt + SSD yi değiştir onlar için 2000 daha koy 21 bine alınacaktı. Sonuç olarak yazılan parçalar için 28k aşırı fazla bir fiyat ve bu gerçek değişmeyecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Canım benım aynı parçaları akakcede arat ve en uygununu hesap makinasinda teker teker hesaplat ne tutuyor senin dedigin sistemde işlemci yükselt ssd degistirdiyorsunda hepsi 2 kya halloluyorsa maşallah ya ne güzel piyasa

Akakçe'den parça aramayla PC mi toplanırmış? Git önce PC nasıl toplanır onu öğren.

Evet bildiğin kazık sisteme aşırı fazla para vermişsin ve bunu da kime sorsan aynısını söyler. Yapacağın şey bu kampanyaları takip etmekti. Evet her parça yükseltiliyor bu kampanyalarda. Sonuç olarak cebinden 8 bin fazla para çıkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok saçma konusuyorsun tavsiye ettigin sistemin stogu yok bile neyin kafasını yaşıyorsun saçma sapan markalarla PC toplayıp indirim diye satıyorlar sıfırmı oda belli degil indirim yapıyorlar belki de teşhir ürün ve stok nedense 85 milyonluk ülkeye göre çerez stok 100 ,50 ne bu stoklar dakikasında biter kazıklanan ben degilde senin gibi konuşan insanlar kazıklanıyor markasız şeyleri sırf indirimde kasanın içinde diye almak zorunda kalıyorlar Akakçe'den toplanır mı diyorsun yahu bu kadar cahil degilsindir bence Akakçe piyasadaki en uygun ürunleri buluyor nerede hangi sitete diye onların fiyatına bakmak Akakçe'den dip fiyatlar çıkıyor nehee kazıklanmadım sadece normal fiyattan aldım haa indirim kovalasaydım 5 6 k cebimde kalmazmıydı kalırdı belki ama bu kazık sistem anlamına gelmez

Kaliteden kastınız MSİ,ASUS,GİGABYTE ise burada yanılıyorsunuz. Aralarında en fazla soğutma performansının farkı olur sonuçta çipi nvidia'dan alıyorlar. Size önerdiğim veya diğer hazır sistemlerde kullanılan Galax, inno3d, zotac, pny vb gibi markalar yurt dışında kullanılan ve bilinen markalar. Buradaki hata sizden çok satış görevlisinde sizi bilgilendirmesi gerekirdi fakat geçirmasyonu seven bir millet olduğumuzdan bu pek mümkün değil. Ve bu fiyata am5 4060ti veya 7700xt li ileriye dönük bir bilgisayar alabilirdiniz. Maalesef araştırma yapmayınca böyle şeyler oluyor çokta fazla takmayın

Pc hakkinda uzun bilgilenmeye calistim uzun süredir ama yeterince bilgi olmadı büyük ihtimalle ve direk calisan kisiye inandım ona bıraktım ve buradan ban yemiştim 1 haftalıgına danışacak kimsem olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…