YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın
Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın
Çözüm neor 27 Ekim 2024 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et.
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et.
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 27 Ekim 2024 #2 Yarım gün zaten gidin gelin Artı 0 Eksi
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün olması lazım hocam. Artı 0 Eksi
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün olması lazım hocam.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.479 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün zaten gitmeye değmez. Artı 0 Eksi
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün zaten gitmeye değmez.
Lee_Everett Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 27 Ekim 2024 #5 Okuldan okula değişir, Okul grubunuz varsa sorun. Artı 0 Eksi
KS KS YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #6 Gitmesem Yarım gün mü yoksa Tam gün mü devamsızlık sayılır? Artı 0 Eksi
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #7 Yarım gün. Ben gitmeyi düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Lee_Everett Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 27 Ekim 2024 #8 YusuffMorgan dedi: Gitmesem Yarım gün mü yoksa Tam gün mü devamsızlık sayılır? Genişletmek için tıkla... tam gün sayılır. Artı 0 Eksi
YusuffMorgan dedi: Gitmesem Yarım gün mü yoksa Tam gün mü devamsızlık sayılır? Genişletmek için tıkla... tam gün sayılır.
KS KS YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #9 Lee_Everett dedi: Okuldan okula değişir, Okul grubunuz varsa sorun. Genişletmek için tıkla... Malesef Yok. Artı 0 Eksi
Lee_Everett dedi: Okuldan okula değişir, Okul grubunuz varsa sorun. Genişletmek için tıkla... Malesef Yok.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #10 YusuffMorgan dedi: Gitmesem yarım gün mü yoksa tam gün mü devamsızlık sayılır? Genişletmek için tıkla... Tam gün sayılıyor maalesef. Artı 0 Eksi
YusuffMorgan dedi: Gitmesem yarım gün mü yoksa tam gün mü devamsızlık sayılır? Genişletmek için tıkla... Tam gün sayılıyor maalesef.