Sonarix
Hectopat
Evet suçlu yine erkekler olduğuna göre dağılabiliriz sanırım.Yok abi kafa yapınız hatalı.
Evet suçlu yine erkekler olduğuna göre dağılabiliriz sanırım.Yok abi kafa yapınız hatalı.
Valla bilmiyorum hocam yakışıklı / çirkin çeşit çeşit erkek yazıyor bana. Pat diye abu subuk fotoğraflar atmadıkça güzel bir dille reddedip konuyu kapatıyorum, kimseye de söylemiyorum. İlgi arsızı, şımarık, başına gelen her şeyi sosyal medyada paylaşma ihtiyacı duyan insanlara daha dikkatli yaklaşıverin siz de.Masum bile olsan iftiradan korkma diye birşey yok. Haksız yere iftiraya uğrasan bile bunun psikolojik etkisi azımsanacak kadar az değil.
Ne diyebilirim ki hayatta başarılar.Benim "yapıcı yaklaşılmaya" ihtiyacım yok. Sanırım konuyu yanlış anladınız. Sadece bilinen ve kızlar tarafından bile kabul edilen gerçekleri bir kez daha hatırlatmak amacıyla açtım bu konuyu. Yine de teşekkürler.
Kimse incel değil. İncellik saçmalıktan başka bir şey değil. İncellik size kadın düşmanlığı,ırkçılık,kendine acıma,major depresif bozukluktan başka bir şey katmıyor bunu artık öğrenin.Eğer tanışıyor olsaydık ve sana yazsaydım bana düşman kesilirdin.
İncelim zaten, onu anladım artık.
Evet. Çünkü yakışıklı, kaslı, üst insan bir erkek dışındakileri erkek olarak görmüyorsunuz.Valla bilmiyorum hocam yakışıklı / çirkin çeşit çeşit erkek yazıyor bana. Pat diye abu subuk fotoğraflar atmadıkça güzel bir dille reddedip konuyu kapatıyorum, kimseye de söylemiyorum. İlgi arsızı, şımarık, başına gelen her şeyi sosyal medyada paylaşma ihtiyacı duyan insanlara daha dikkatli yaklaşıverin siz de.
Teşekkür ederim dostum..Valla bilmiyorum hocam yakışıklı / çirkin çeşit çeşit erkek yazıyor bana. Pat diye abu subuk fotoğraflar atmadıkça güzel bir dille reddedip konuyu kapatıyorum, kimseye de söylemiyorum. İlgi arsızı, şımarık, başına gelen her şeyi sosyal medyada paylaşma ihtiyacı duyan insanlara daha dikkatli yaklaşıverin siz de.
Ne diyebilirim ki hayatta başarılar.
Sadece kadınlara değil, herkese düşmanım.Kimse incel değil. İncellik saçmalıktan başka bir şey değil. İncellik size kadın düşmanlığı,ırkçılık,kendine acıma,major depresif bozukluktan başka bir şey katmıyor bunu artık öğrenin.
Hayır çünkü sevgilim var. Kaslı değil, öyle herkesin yakışıklı bulduğu birisi, üst insan değil. Benim için çekici, benim için tatlı. Seviyorum çünkü. Anlaman dileğiyleEvet. Çünkü yakışıklı, kaslı, üst insan bir erkek dışındakileri erkek olarak görmüyorsunuz.
O zaman neden hiç bir kız benim hakkımda öyle düşünmedi? Ya da beni beğenen kızlar neden hep çirkindi?Hayır çünkü sevgilim var. Kaslı değil, öyle herkesin yakışıklı bulduğu birisi, üst insan değil. Benim için çekici, benim için tatlı. Seviyorum çünkü. Anlaman dileğiyle![]()
Hocam neden böylesiniz ? Travma sebebi mi yoksa sadece kız arkadaşınız olmadı diye mi ?Sadece kadınlara değil, herkese düşmanım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.