28 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı

Masum bile olsan iftiradan korkma diye birşey yok. Haksız yere iftiraya uğrasan bile bunun psikolojik etkisi azımsanacak kadar az değil.
Valla bilmiyorum hocam yakışıklı / çirkin çeşit çeşit erkek yazıyor bana. Pat diye abu subuk fotoğraflar atmadıkça güzel bir dille reddedip konuyu kapatıyorum, kimseye de söylemiyorum. İlgi arsızı, şımarık, başına gelen her şeyi sosyal medyada paylaşma ihtiyacı duyan insanlara daha dikkatli yaklaşıverin siz de.
Ne diyebilirim ki hayatta başarılar.

Evet. Çünkü yakışıklı, kaslı, üst insan bir erkek dışındakileri erkek olarak görmüyorsunuz.

Teşekkür ederim dostum..

Evet. Çünkü yakışıklı, kaslı, üst insan bir erkek dışındakileri erkek olarak görmüyorsunuz.
Hayır çünkü sevgilim var. Kaslı değil, öyle herkesin yakışıklı bulduğu birisi, üst insan değil. Benim için çekici, benim için tatlı. Seviyorum çünkü. Anlaman dileğiyle

Hayır çünkü sevgilim var. Kaslı değil, öyle herkesin yakışıklı bulduğu birisi, üst insan değil. Benim için çekici, benim için tatlı. Seviyorum çünkü. Anlaman dileğiyle
O zaman neden hiç bir kız benim hakkımda öyle düşünmedi? Ya da beni beğenen kızlar neden hep çirkindi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…