28 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı

Kimse incel değil. İncellik saçmalıktan başka bir şey değil. İncellik size kadın düşmanlığı,ırkçılık,kendine acıma,major depresif bozukluktan başka bir şey katmıyor bunu artık öğrenin.
İncelliğin kadın düşmanlığı ile alakası yok. Bazı hakikatleri dile getirmek ne zamandan beri düşmanlık oldu ? Neden cevabını veremediğiniz soruları hemen "ırkçılık, kadın düşmanlığı, depresyon" gibi hiçbir gerçekçiliği olmayan kavramlarla savunmaya çalışıyorsunuz ?

Bir çok sebebi var.
Bakın size boş boş statü kas para kas çok güzel kızlarla çıkarsın diyemem. Diyebileceğim şey şu benimsediğiniz şu "Incel" sıfatı gerçekten aşırı boş. Elinizde olmayan fenotipiniz yüzünden hayata küsüyorsunuz dünyaya karamsar bakıyorsunuz. İnanın çoğu insan sizle aynı durumda ama hayata küsmüyorlar aksine mücadele ediyorlar.

İncelliğin kadın düşmanlığı ile alakası yok. Bazı hakikatleri dile getirmek ne zamandan beri düşmanlık oldu ? Neden cevabını veremediğiniz soruları hemen "ırkçılık, kadın düşmanlığı, depresyon" gibi hiçbir gerçekçiliği olmayan kavramlarla savunmaya çalışıyorsunuz ?
Gördüğüm çoğu incel kadınlara karşı düşmanlık yapıyor. "Simplik" yapmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece gördüğüm çoğu incelin durumu bu. Major depresif takılıyorlar 7/24 fenotiplerini kötülüyorlar daha şahit olduğum şeyleri sayabilirim.

Hayır abi ya öyle değil işte. Olayı bakın ben çok farklıyım çok iyiyim demek için tartışmıyorum. İyi insanlar var, mutluluk mümkün. Ondan diyorum.
Ben ve benim gibiler asla mutlu olamaz.
Bilmem sen bile kendini sevmediğin için olabilir.
Durup dururken nefret etmedim kendimden.
Bakın size boş boş statü kas para kas çok güzel kızlarla çıkarsın diyemem. Diyebileceğim şey şu benimsediğiniz şu "Incel" sıfatı gerçekten aşırı boş. Elinizde olmayan fenotipiniz yüzünden hayata küsüyorsunuz dünyaya karamsar bakıyorsunuz. İnanın çoğu insan sizle aynı durumda ama hayata küsmüyorlar aksine mücadele ediyorlar.
Hayat adaletsiz ve acımasızdır. Doğal seçilimin kurbanıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı