28 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı

Umarım şakadır.
Kanka devir teknoloji devri. Sosyal medyada konuşsana. İstersen anonim ol, kim olduğunu bilme ihtimali olmayan kızlarla konuş, tanış ne bileyim illa ilişki olmasın biraz açıl, ısırmadıklarını falan gör. Önce yazarak, sonra sesle falan. Olur yani ufak ufak. Böyle derbeder olma boylu poslu adammışsın havada kaparlar seni.
Bu yaşıma kadar kapmadılar. Bundan sonrasına gerek yok. Öyle boylu poslu olmakla iş bitmiyor malesef. Karşı cins için çekici bir auram yok. Nasıl anlatsam; dünyada 1 kızla sadece ben kalsam, kız gelipte benle konuşmaz. Gider börtü böcekle sohbet eder. Yeterince açık anlattım sanırım. Yok yani olmuyor. Belkide içime kapanık ve dışarıya karşı soğuk biri olduğum için çekici gelmiyorumdur onlara.. Her neyse zaten 30 yaşına kadar bir aksiyon olmazsa, karşı cins benim için tamamen rafa kalkmış olacak. 30'dan sonra kendim için yaşayacağım. Başkalarına gerek yok.

Umarım şakadır.

Bu yaşıma kadar kapmadılar. Bundan sonrasına gerek yok. Öyle boylu poslu olmakla iş bitmiyor malesef. Karşı cins için çekici bir auram yok. Nasıl anlatsam; dünyada 1 kızla sadece ben kalsam, kız gelipte benle konuşmaz. Gider börtü böcekle sohbet eder. Yeterince açık anlattım sanırım. Yok yani olmuyor. Belkide içime kapanık ve dışarıya karşı soğuk biri olduğum için çekici gelmiyorumdur onlara.. Her neyse zaten 30 yaşına kadar bir aksiyon olmazsa, karşı cins benim için tamamen rafa kalkmış olacak. 30'dan sonra kendim için yaşayacağım. Başkalarına gerek yok.
Şaka değil, şu anda da hala yaşamanın tek sebebi belki bir umut bir sevgilim olur diye.

Ben konuşuyorum ya şu an hocam. Bütün kızlar da sosyal enerji dolu dışa dönük insanlar değil. Doğru kişilere denk gelmemişsiniz. Ama deneyip adım atmadan da olmaz.

Ben konuşuyorum ya şu an hocam. Bütün kızlar da sosyal enerji dolu dışa dönük insanlar değil. Doğru kişilere denk gelmemişsiniz. Ama deneyip adım atmadan da olmaz.
Türk kızına karşı sapık ve tacizci damgası yemeden nasıl adım atacaksın ? İmkansız.. 1 kez o adımı attım dahada atmam. Benim için orada bitti herşey..
Şaka değil, şu anda da hala yaşamanın tek sebebi belki bir umut bir sevgilim olur diye.
Bence sen dalga geçiyorsun :)

Henüz 28 yaşınızdasınız gençsiniz bence hala geç değil ruh eşinizi bulmak için açılmanızı tavsiye ediyorum.

Not: Günümüzdeki çoğu kekolar kızlara ilk adımı atan kişiler oluyorlar ve buna rağmen tacizci veya sapık damgası almıyorlar. Buna kendi okulumdaki şahsiyetsizleri örnek verebilirim. Tabi bu yaşada bağlı bir şey.

Çirkinsen otomatik olarak sapık ve tacizci damgası yiyorsun, yakışıklıysan yemiyorsun. Bu kadar basit.
Sapık ve tacizci olmadığın kişiler sana sapık ve tacizci damgası yapıştırdıysa bu şımarıklığı ve terbiyesizliği kişisel algılayıp tribe girmene gerek yok. Haklı olduğuna inanan adam iftiradan korkmamalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı