280 bin TL'ye motor önerisi

airissuu

Yoctopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese,
Başlangıç seviyesi motor önerisi için burayı önerdiler. Boyum 170, 47 kiloyum. Bütçe konusunda 280K'ya kadar zorlama şansım var ancak maksimum 250'ye kadar daha iyi olabilir. Tercihim güvenilir, bayisi vs çok olan ve fazla problem çıkarmayacak bir motor. 125CC ile başlamayı düşünüyorum, uzun bir süre satma gibi bir planım yok, sadece şehir içinde kullanacağım. Ankara'da ikamet ediyorum o yüzden tercihen sonbahar kışta da zorlamayacak bir şey olursa sevinirim. (servis noktasında düşme vs konusunda okeyim ama tamiri çok pahalı olacaksa eğer bilemiyorum, en arada kaldığım nokta bu. Daha yüksek motora geçersem son noktaya kadar satmam gibi.) Teşekkürler şimdiden.

Monitor diye okudum ağzım açık kaldı

Ayrıca hangi tip sizin stilinize daha çok uyuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 47kgda motorla 2. viteste rüzgardan düşersiniz. Biraz kilo alın.

Nakedmi, super Sport mu? Chopper/cruiser mı, scooter mi nedir hocam istediğiniz model?

170 scooter tarzı daha iyi gidebilir gibi. Bir bakayım atayım.

170 scooter tarzı daha iyi gidebilir gibi. Bir bakayım atayım.

Teşekkür ederim, nakedle başlamayı düşünüyordum açıkçası ama şu anlık her şeye okey gibiyim.

"Qj SRK125 r motosiklet" bakabilirsiniz Çin falan ama gidişi duruşu güzel motor incelemelerde bayilerde var yedek parçayı pek bilmiyorum bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…