Ben şunu anlamadım manuel almak zorunda mısınız? Otomatik 125cc çok güzel motorlar var o bütçeye mesela. Yamaha NMax125 veya Honda Pcx. Başlangıç için güzel olur vitesle falan uğraşmazsınız kafa rahat
Pcx fedaisi olarak Pcx önermeye geldim. Şehir içi kullanım için daha mantıklı bir araç yok. Az yakar, uzun ömürlü, piyasası zirve, konforu şahane, aksesuarı bol, ustası mahalle bakkalı daha ne olsun.
Pcx fedaisi olarak Pcx önermeye geldim. Şehir içi kullanım için daha mantıklı bir araç yok. Az yakar, uzun ömürlü, piyasası zirve, konforu şahane, aksesuarı bol, ustası mahalle bakkalı daha ne olsun.
Hazır sizi bulmuşken sorayım. Rks Frecia 150, Kuba Chia 125 vs. modellere bakıyorum fiyatları uygun tabii. Honda Pcx almaya değer mi? 145 bin TL fiyatı var çünkü
Hazır sizi bulmuşken sorayım. Rks Frecia 150, Kuba Chia 125 vs. modellere bakıyorum fiyatları uygun tabii. Honda Pcx almaya değer mi? 145 bin TL fiyatı var çünkü
Yerinde olsam 22 23 model düşük km Pcx arayışına girerdim 110 120 arasına bırakıyorlar artık. Fiyatlar bu seviyedeyken Rks, kuba vs. hiç o topa girme göze hoş gelir ama kalite gözün görmediği yerde.