280 Hz monitör önerisi

• Konuyu başlatan Hanq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 601

Hanq

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sizden bir tavsiye istiyecektim.

280Hz monitör almak istiyorum ama bir türlü seçemedim tavsiyeleriniz olursa çok iyi olur.

25 inç üzerine çıkmazsa iyi olur.

Ms konusunda GtG ms olarak 1 ms geçmezse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen incelemesine baktım bayağı hoşuma gitti. Tabii siz yine de diğer tavsiyeleri de bekleyin.

Bütçenizi belirtmediğiniz için direk attım.

Geçen incelemesine baktım bayağı hoşuma gitti. Tabii siz yine de diğer tavsiyeleri de bekleyin.

Bütçenizi belirtmediğiniz için direk attım.

Geçen bende bu monitöre baktım harika gözüküyordu ancak konu gerçek gecikme süresine geldiğinde 7ms in üstüne çıktığı görülüyordu bu yüzdez baz geçme durumunda kaldım

Geçen bende bu monitöre baktım harika gözüküyordu ancak konu gerçek gecikme süresine geldiğinde 7ms in üstüne çıktığı görülüyordu bu yüzdez baz geçme durumunda kaldım.

Bu butcede vadettiği ms degerini veren 280Hz monitor bulursaniz haber verin hocam. Şu an en iyi monitor bu butcedeki.

Geçen bende bu monitöre baktım harika gözüküyordu ancak konu gerçek gecikme süresine geldiğinde 7ms in üstüne çıktığı görülüyordu bu yüzdez baz geçme durumunda kaldım.

Yani değerler tabii ki tutmuyor olabilir sonuçta IPS monitörler, OLED kadar ms seviylerine inemiyor. F/P olarak güzel monitör ama.

Yani değerler tabii ki tutmuyor olabilir sonuçta IPS monitörler, OLED kadar ms seviylerine inemiyor. F/P olarak güzel monitör ama.
Fiyatını kesinlikle hak ediyor ancak rekabetçi oyunlarda benim için dezavantaj fast ips yada Tn panel olursa daha iyi olur fiyat konusunda aşırıya kaçılmadığı sürece sıkıntı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı