Oyuncak falan mı arıyorsunuz? Bu fiyata alacağınız PSU'nun patlamama veya arızalı çıkmama ihtimali yok denecek kadar az. Piyasayı tam bilmiyorum ama 200 liraya ne alınabilir ki?2. el 200 TL'ye aldığım 450 watt PSU arızalı çıktı ama sıfır PSU'lar da çok pahalı geliyor. Yine bu fiyat bandında (Max 280₺) önerebileceğiniz 400-450 watt (fark etmez) PSU önerir misiniz?
Oyuncak falan mı arıyorsunuz? Bu fiyata alacağınız PSU'nun patlamama veya arızalı çıkmama ihtimali yok denecek kadar az. Piyasayı tam bilmiyorum ama 200 liraya ne alınabilir ki?
280 TL'ye düzgün 400-450W PSU bulamazsın. Hiç alma daha iyi. 400-450W diye alacağın PSU 12V kanalından yarısını anca verir.
Sistemin nedir? Neden yeni PSU alıyorsun? 280 liralık PSU aldığına göre çok zayıf bir sistemin olduğunu varsayıyorum.
Yani sanirim butcenizde alinabilecek en iyi PSU budur. en eski Rampage mouse'den daha ucuza PSU aliyorsunuz.Biliyorum fakat 2.el bulunabiliyor. Daha çok eski sisteminden söküp kullanmayan kişiler bu fiyatlara satanlar. Peki sizin öneriniz ne olur bunların dışında? Uygun fiyatlı sıfır bir tane var mı bildiğiniz, önerebileceğiniz? Veya ikinci el?
Yani sanirim butcenizde alinabilecek en iyi PSU budur. En eski Rampage fareden daha ucuza PSU aliyorsunuz.
Sisteminiz nedir?350 Watt bu ama. Sistemde herhangi bir güç yetmezliği çekmemek için 400+ Watt daha mantıklı geliyor bana
350 Watt bu ama. Sistemde herhangi bir güç yetmezliği çekmemek için 400+ Watt daha mantıklı geliyor bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.