Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.192 Çözümler 9 20 Aralık 2022 #1 2 günü kaldı indirimin bitmesine 280 TL'ye alınır mı? Hem Online hem de kariyer oynuyorum genel olarak Volta ve kariyer giriyorum %75 kariyer ve Volta, %25 ise Ultimate Team %25 dediğime bakmayın oynuyorum fazlalıkla saatlere ayırınca.
2 günü kaldı indirimin bitmesine 280 TL'ye alınır mı? Hem Online hem de kariyer oynuyorum genel olarak Volta ve kariyer giriyorum %75 kariyer ve Volta, %25 ise Ultimate Team %25 dediğime bakmayın oynuyorum fazlalıkla saatlere ayırınca.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #2 Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız.
Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.192 Çözümler 9 21 Aralık 2022 #3 Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Bakabilirim Epic Games'de hiçbir şey almadım 2 ay önce falan 8TL'ye oyun aldım o kadar. Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Kupon nereden alınıyor hesabım boşta duruyordu bayağıdır? Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam tamamdır 70TL indirim yaptı 209,99 TL'ye geliyor ama ininal ile alacağım için 222TL oluyor paramda yetiyor karta atar alırım.
Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Bakabilirim Epic Games'de hiçbir şey almadım 2 ay önce falan 8TL'ye oyun aldım o kadar. Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Kupon nereden alınıyor hesabım boşta duruyordu bayağıdır? Kiznaiver dedi: Alınır seviyorsanız. Uzun saatler geçirmek mümkün. Ayrıca Epic'te daha ucuza geliyor kuponu kullanmadıysanız. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam tamamdır 70TL indirim yaptı 209,99 TL'ye geliyor ama ininal ile alacağım için 222TL oluyor paramda yetiyor karta atar alırım.