2800 TL'ye ikinci el Ryzen 3 2200G sistem alınır mı?

fatihhh_b

Decapat
  • Ryzen 3 2200G işlemci
  • MSI A320M Pro anakart
  • 1 TB harddisk
  • Power Boost 500W kasa
  • Gskill 8 GB kırmızı 2666 MHz
  • Acer 18.5 inc monitör
  • Klavye ve mouse Rampage ışıklı 3 fonksiyon.
Bir de yaninda Logitech Pro900 direksiyon seti veriyor. Komple 2800 TL, 2500 zorlarim.

Sizce alinir mı? 1 - 2 sene sonra düşük gelir mi? Az daha sabredip Ryzen 5 veya i5 gibi alsam mi? Bütçe 3000 TL önerileriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almamanı öneririm. Sistemin cezbedici bir yanı yok bence. APU, ikinci el ve A320M anakart olması büyük dezavantajlar bence. O bütçeyle daha iyi seçenekler bulabileceğini düşünüyorum. O sistem 1-2 seneye değil şu an bile düşük gelecektir. Ortalama 2015 sonrası çıkan oyunlarda performansı çok düşük kalacaktır.

Eger
  • Ryzen 3 2200G işlemci
  • MSI A320M Pro anakart
  • 1 TB harddisk
  • Power Boost 500W kasa
  • Gskill 8 GB kırmızı 2666 MHz
  • Acer 18.5 inc monitör
  • Klavye ve mouse Rampage ışıklı 3 fonksiyon.
Bir de yaninda Logitech Pro900 direksiyon seti veriyor. Komple 2800 TL, 2500 zorlarim.

Sizce alinir mı? 1 - 2 sene sonra düşük gelir mi? Az daha sabredip Ryzen 5 veya i5 gibi alsam mi? Bütçe 3000 TL önerileriniz varsa sevinirim.
Eğer monitorunuz vs. Yoksa dusunulebilir bir sistem fakat ben sahsen sistemin gunumuz oyunlari icin cok yeterli olacagini dusunmuyorum klavye monitorde cok iyi değil biraz arastirip diger seylere bak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı