2800 TL’ye Sapphire RX 580 iyi midir?

Yazılımsal bir hata diyorlar yani halledilebilir deniyordu gerçekten öyle mi?

Karttan karta değişiyor.
Kimisi onu yapıyor düzeliyor kimisi bunu yapıyor düzeliyor.
Ama büyük çoğunluk düzeltilmiyor.
Bende büyük çoğunluk arasındayım maalesef.
Eğer 8. sınıfta WattMan hatasını aylarca araştırıp kafa yormak yerine LGS'ye çalışsaydım geleceğim daha farklı olurdu :D

Tam olarak nedir hocam.

Bilgisayarın oyun oynarken ya da masaüstünde pat diye gidiyor.
Bazen ekran kartı fanları Full hız dönüyor bazen direkt dönmüyor.
Ekran kartı uyarı ışığı sen bilgisayarı kapatıncaya kadar yanıp sönüyor.
Günde yaklaşık 2-3 kere yaşıyorum.
Oyunda sırf WattMan yersem diye Save alıyorum falan filan.

Karttan karta değişiyor.
Kimisi onu yapıyor düzeliyor kimisi bunu yapıyor düzeliyor.
Ama büyük çoğunluk düzeltilmiyor.
Bende büyük çoğunluk arasındayım maalesef.
Eğer 8. sınıfta WattMan hatasını aylarca araştırıp kafa yormak yerine LGS'ye çalışsaydım geleceğim daha farklı olurdu :D

Bilgisayarın oyun oynarken ya da masaüstünde pat diye gidiyor.
Bazen ekran kartı fanları Full hız dönüyor bazen direkt dönmüyor.
Ekran kartı uyarı ışığı sen bilgisayarı kapatıncaya kadar yanıp sönüyor.
Günde yaklaşık 2-3 kere yaşıyorum.
Oyunda sırf WattMan yersem diye Save alıyorum falan filan.
Mutlaka bakacağım o hataya çok sağol hocam varsa almam en kolay yoldan nasıl anlayabilirim

Sen bunu dinleme 580'i elinden kapmaya çalışıyor.

Dediğim gibi iyi fiyat alınır mı alınır.
Ama başı yanabilir.
500 serisi almak kumar gibi.
Mutlaka bakacağım o hataya çok sağ ol hocam varsa almam en kolay yoldan nasıl anlayabilirim?

Öyle anlaşılmıyor.
Durduk yerde bir anda oluyor bu hata.
Sanki ekran kartı istikrar kaybediyor gibi bir anda kapanıyor.
Bazen PC'yi açtığımda ekran kartı devre dışı kalıyor Aygıt Yöneticisi'nden aktif edip yeniden başlatıyorum.

Dediğim gibi iyi fiyat alınır mı alınır.
Ama başı yanabilir.

Biliyorum, sana gelen çok sakat bir karttı. RX 590 olunca diğer donanımlarda suç aramak da zor oluyor. Yoksa Wattman hatasına neden olan donanımsal, yazılımsal sayısız opsiyon var. Benim eski RAM'ler arızalanınca sistem reset atıyordu, tabii her açılışta Wattman ayarları da geri yükleniyordu. Hiç kartı suçlamadan bir TestMem5 yaptım meğer 1-2 aylık overclock sonrası RAM'ler ölmüş. Yenisini alınca sorunlar da bitmişti.

Biliyorum, sana gelen çok sakat bir karttı. RX 590 olunca diğer donanımlarda suç aramak da zor oluyor. Yoksa WattMan hatasına neden olan donanımsal, yazılımsal sayısız opsiyon var. Benim eski RAM'ler arızalanınca sistem reset atıyordu, tabii her açılışta WattMan ayarları da geri yükleniyordu. Hiç kartı suçlamadan bir testmem5 yaptım meğer 1 aylık overclock sonrası RAM'ler ölmüş. Yenisini alınca sorunlar da bitmişti.

3000 MHz RAM'i 5V verip 5000 MHz mi yaptınız? Nasıl başardınız RAM'leri öldürmeyi :D

3000 MHz RAM'i 5V verip 5000 MHz mi yaptınız? Nasıl başardınız RAM'leri öldürmeyi :D

Çipler üretim hatasıydı belki de, girilen tüm değerler güvenli seviyedeydi ama olacağı varmış. Garantiden değişim aldım fakat sıfırın içinden C-Die çöpü çıkınca satıp daha ucuza Crucial Ballistix'leri çektim kafa rahat şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı