2800TL EA FC 24 ve PC için gamepad önerisi

GuliKit KingKong 2 Pro kontrolcüsünü de önerebilirim. Drift vb. için bazı koruma seçenekleri de sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun dışında Xbox kontrolcüsü almak da mantıklı. Ama fiyata göre sıralamadan çok güvenilir bir yerden alın. Çünkü çakmaları, iade sorunlu veya tamir edilmiş çok fazla var ve orijinal fiyatına satıyorlar.

Amazon üzeridne satıcısı Amazon olanlara bakın. Sizin için satıcısı Amazon olanları sıraladım. Ayrıca son haftalarda Amazon Almanya üzerinde stok yenilendikçe Pembe ve Yeşil modellerini 1700 ₺ satıyorlar. Ona denk gelirseniz direkt alın.

Son düzenleme:
Yerel satıcılardan uzak durun. Ürün incelemelerinde alacağınız satıcı ile ilgili şu yorumlar mevcut.

2023-10-09_21-14_1.png

2023-10-09_21-14.png

Geçen Amazon Almanya'dan aldığım kontrolcünün ise garanti kapsamı:

2023-10-09_21-16.png

Yerel siteler ve Çinli firmaya satılmış site, Amazon kadar bu konulara dikkat etmiyor. O yüzden bu sitelerde yüksek teknoloji ürünü almaya pek bulaşmamanızı öneririm. Genellikle Xbox, PS vb. yerel satıcı olarak Vatan, Teknosa, Mediamarkt ve bazı spesifik özel siteleri gösterir. Bu sitelerin mağaza denetimleri zayıf olduğundan, sitelere direkt olarak satış yapmadıkları ürünleri de var.

Gulikit kingkong 2 Pro kontrolcüsünü de önerebilirim. Drift vb. için bazı koruma seçenekleri de sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun dışında Xbox kontrolcüsü almak da mantıklı. Ama fiyata göre sıralamadan çok güvenilir bir yerden alın. Çünkü çakmaları, iade sorunlu veya tamir edilmiş çok fazla var ve orijinal fiyatına satıyorlar.

Amazon üzeridne satıcısı Amazon olanlara bakın. Sizin için satıcısı Amazon olanları sıraladım. Ayrıca son haftalarda Amazon Almanya üzerinde stok yenilendikçe pembe ve yeşil modellerini 1700 ₺ satıyorlar. Ona denk gelirseniz direkt alın.

Attığın linkteki gamepad e baktım ama teslim süresi 6 Kasım olarak gözüküyor :(.
Peki buradan alsam Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı