2800TL EA FC 24 ve PC için gamepad önerisi

İncelemelerine bakarak alabilirsiniz. Amazon sorun olursa iade kabul edecektir.

Harici satıcılara ben şahsen güvenmiyorum. Para ülkemizde zaten değersiz bir de dolandırılmak rahatsız edebiliyor. O yüzden daha güvenli firmalara 100-200 ₺ daha fazla verip ürün almayı normal karşılıyorum.

Yurt dışından toplu ürün getirip satan çok bireysel satıcı var. Bunların arasında çakma ve hasarlı ürün satanlar da çok. Denetim olmayınca bu tarz küçük firmalar çok saçmalıyor. Malum ülkemizin en büyük sorunu denetim mekanizmaları kurup, bunları evde yatmaya iten sistem.

Bu arada attığım bağlantıdaki ürünleri Amazon Prime üyeliği ile alırsanız çok kısa sürede getiriyorlar. Prime üyeliği fiyatının hakkını veriyor. Aylık 39 ₺.

2023-10-09_21-38.png

Kablo göndermezler. Genellikle ürün içeriği ve görselinde varsa belirtiliyor. Bağlantıdaki kablo işinizi görecektir. Bağlantıda 1.5 ve 2 metre versiyonları var. Tavsiyem 2 metre alın.

Kablosuz kullanım için en ideali ise şarjlı piller. GP veya Duracell pillerinden birileri tercih edilebilir. Ben GP siyah versiyonlarını kullanıyorum. Bu arada kontrolcü içerisinde 2 tane pil ile geliyor. Bunlar normal piller.

Daha önceden en ucuz bu mağazadan aldım sorunsuz geldi. Tavsiye ederim. Ayrıca farklı bir yerden almak istiyorsanız Akakçe listemelesine de bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Duracell'lerin doldurma döngüsünün kısa olduğundan genellikle bu pil öneriliyor. Dört pil olduğundan döngüyü sağlamak da zor değil.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız kablosuz kullanım rahatsız etmiyor. Ayrıca kablosuz kullanımının da kalitesini Bluetooth 5.3 adaptörü ile artırabilirsiniz. Xbox'un da cihazı var ve gayet istikrarlı bir değer sunuyor ama Bluetooth düzenli geliştirildiğinden, yeni adaptörler bu eski cihazın önüne geçecektir. Ayrıca fiyat olarak da Xbox'un kablosuz cihazından daha uygun.

Cihazınızda Wifi veya adaptör yoksa kablosuz için almanız gerekiyor. Ek masraf çıkarıyor ama kablosuz deneyim konforu artırıyor.

Kablosuz USB Adaptörle beraber olan paketi niye almıyorsunuz?

Kargo + gümrük dahil şu anda 2478 TL'ye Amazon Germany üzerinden gönderimi yapılan bu paketi alabilirsiniz. TR içindeki satılan paketlerde bu adaptör yok, adaptörün sıfır fiyatı 1000-1200 TL gibi.

Bu linkten alacağınız gamepad 2 veya 3 yıl Microsoft garantisi kapsamında olacak. (Ben bu paketi aldım Microsoft hesabıma eklediğimde 3 yıl garanti çıktı. Ama 2 yıl olanlarda var sanırım.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı