29 bin TL'ye ısınma sorunu olmayan gaming laptop önerisi

Bütçe
28000
NVIDIA RTX 3060 surucusu guncel mi bir de Intel Support indirip, dahili ekran kartini guncelleyebilirsiniz. Yanlış anlamayin sadece yardimci olmak istiyorum.
Bütün sürücüler güncel ve her şey maksimum performans modunda zaten benchmark kısmında fps ortalama 300 civar veriyor R6'da ancak dediğim gib oyuna girdikten 15-20 dk sonra performans ısınmaya bağlı olarak düşüyor.
 
@messinicocugu hocam merhaba, uzun süredir sizi görmüyordum :) HWMonitor'de CPU sıcaklığı çıkmıyor Ryzen 7 7735HS'nin, desktop yazan yerin altındaki sıcaklık islemci sıcaklığı ile ayni sayıyı mı gösterir bilginiz var mı?
Arkadaşa ona göre karşılaştırmalı yazacagim.

Hocam o dediğiniz değerleri CS'de fan: Oto mod: Performansta iken rekabetçi oyunlarda görmemesi lazım. Eğer mod: Varsayilan ise 92'e sabitliyor doğrudur. Ilk dedigim ayarlarda benim fanlar 7000 RPM civari donup CS'de hem cok yuksek FPS verirken hem de 85 dereceyi bile gecmiyordu Max 81-82 oluyordu. Bu dediklerime gore tekrar bakabilir misiniz? Ayrık GPU: Acik, fan: Otomatik, mod: Performans, Windows Mobility Center'daki mod: Yüksek performans CS'de Max 83 gordum FPS en az 300 veriyordu.

Dediğiniz gibi sıcaklık aynıdır hocam.
 

Geri
Yukarı