K Kaanylmz0 Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar 29 Ekim'de törene gitmemiştim tam gün yok yazmışlar. Resmi tatilde okulun böyle bir hakkı var mı?
Arkadaşlar 29 Ekim'de törene gitmemiştim tam gün yok yazmışlar. Resmi tatilde okulun böyle bir hakkı var mı?
kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 317 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #2 Dostum törenlere katılmak çoğu okulda zorunlu bizim lisede zamanında tutanak bile tutuyolardı.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.015 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #3 29 Ekim'de yok yazamazlar, tatil gününde yok yazılma diye bir durum yok. Yazılsanız da e-Okul'a işlenmez. 28 Ekim için daha farklı bir uygulama söz konusu olabilir.
29 Ekim'de yok yazamazlar, tatil gününde yok yazılma diye bir durum yok. Yazılsanız da e-Okul'a işlenmez. 28 Ekim için daha farklı bir uygulama söz konusu olabilir.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 521 7 Kasım 2025 #4 Yok yazma hakları yok resmi tatil oluyor 29 Ekim'de. Ben lise hayatım boyunca hiç gitmedim ve yokta yazılmadım sizi nasıl yazabilirler. Şikayet edin.
Yok yazma hakları yok resmi tatil oluyor 29 Ekim'de. Ben lise hayatım boyunca hiç gitmedim ve yokta yazılmadım sizi nasıl yazabilirler. Şikayet edin.
K Kaanylmz0 Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #5 TeamOFMind dedi: 29 Ekim'de yok yazamazlar, tatil gününde yok yazılma diye bir durum yok. Yazılsanız da e-Okul'a işlenmez. 28 Ekim için daha farklı bir uygulama söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... e-Okul'da gözüküyor herkesi yazmışlar. Müdür yardımcısıyla konuşuruz olmazsa şikayette bulunuruz.
TeamOFMind dedi: 29 Ekim'de yok yazamazlar, tatil gününde yok yazılma diye bir durum yok. Yazılsanız da e-Okul'a işlenmez. 28 Ekim için daha farklı bir uygulama söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... e-Okul'da gözüküyor herkesi yazmışlar. Müdür yardımcısıyla konuşuruz olmazsa şikayette bulunuruz.