Satıldı 2900 TL Modlu Oyun Bilgisayarı i5 6600K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GoktugGecer07

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarın tüm özellikleri yapılan masraf ve piyasa fiyatı karşılaştırması koyduğum fotoğrafta mevcuttur.

Emek vererek yapılmış tertemiz bakılmış ve modlamış olduğum oyun bilgisayarımı acil nakit ihtiyacım olduğundan zararına satıyorum.

İstanbul içi alıcak kişinin evine kadar tarafımca götürülüp istenilirse oyun ve performans sıcaklık testi yapılıp teslim edilecektir. Hiçbir satıcı böyle bir teklif sunamaz.

Pazarlık yoktur fiyat gayet makul seviyededir. 0538 517 76 54 bu numaradan ulaşabilir detaylı konuşabilir fotoğraf video isteyebilirsiniz.

Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu da belirtmek isterim sadece Cooler Master kasalara takılıyor bu Holderkit. Ben modladığım için taktım normal şartlarda takılmıyor bu aparat. Nedenini soracak olursanız arkadaki tüm soketlerin tek parça halinde çıkması gerekiyor.

Çok güzel görünüyor. Bence kıymayın canım bilgisayara. Başka yoldan acil para bulun.

Çok güzel görünüyor. Bence kıymayın canım bilgisayara. Başka yoldan acil para bulun.
Gerçekten hiç satma niyetim yoktu ama acil nakit ihtiyacım için satıyorum paradan fazla emeğim mevcut ama hayat şartları işte İlerde daha iyisi olur kim bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…