Bilgisayarın tüm özellikleri yapılan masraf ve piyasa fiyatı karşılaştırması koyduğum fotoğrafta mevcuttur.
Emek vererek yapılmış tertemiz bakılmış ve modlamış olduğum oyun bilgisayarımı acil nakit ihtiyacım olduğundan zararına satıyorum.
İstanbul içi alıcak kişinin evine kadar tarafımca götürülüp istenilirse oyun ve performans sıcaklık testi yapılıp teslim edilecektir. Hiçbir satıcı böyle bir teklif sunamaz.
Pazarlık yoktur fiyat gayet makul seviyededir. 0538 517 76 54 bu numaradan ulaşabilir detaylı konuşabilir fotoğraf video isteyebilirsiniz.
Parça satışı düşünüyor musunuz? Ekran kartı, RAM, Güç kaynağı ve olursa kasa için de görüşmek isterim. Bana justforfatal@gmail.com e-posta adresime mail atarsanız sevinirim. Hayırlı satışlar.
Parça satışı düşünüyor musunuz? Ekran kartı, RAM, Güç kaynağı ve olursa kasa için de görüşmek isterim. Bana justforfatal@gmail.com e-posta adresime mail atarsanız sevinirim. Hayırlı satışlar.
Şunu da belirtmek isterim sadece Cooler Master kasalara takılıyor bu Holderkit. Ben modladığım için taktım normal şartlarda takılmıyor bu aparat. Nedenini soracak olursanız arkadaki tüm soketlerin tek parça halinde çıkması gerekiyor.
Gerçekten hiç satma niyetim yoktu ama acil nakit ihtiyacım için satıyorum paradan fazla emeğim mevcut ama hayat şartları işte İlerde daha iyisi olur kim bilir.