2900'e aldığım GTX165 super 3500 TL olmuş!

Yok öyle bir şey eski serissinde vardıda yeni serisinde kaldırıdılar o sorunu boşta 28 derece Full yükte Max 70 derece gördüm ve kasamın soğutması bayağı kötü.
Boşta 35 derece fazla yük altında 75 80 derece falan oluyor fakat kasam çok kötü. Yeni fan seti dizicem.
 
Alakası yok hocam tsmc ve Samsung üretimde yetişemiyorlar 2020 de kriz olmamasının sebebi 2019 stoğu tüketildi 2020'nin acısı 2021 de çıkıyor appla alakası yok ki appel için de zarar maliyetleri artıyor.
Öncelikle düzgün yazarsanız sevinirim çünkü ceza alma ihtimaliniz olabilir. Apple yarı iletken pazarına girdikten sonra fabrikasını Asya'da açmak istedi fakat müşteri bulamadı. Paravan şirket üzerinden üreticilerle anlaşmaya çalışınca işin içine Samsung girdi ve piyasa payını kaçırmasına engel oldu. Apple daha ucuz fiyat çekince ve üreticiler ona yönelmek isteyince Samsung'da zaten yapması gereken sevkiyatları durdurdu. Türkiye'de de üretim yapmayı planlıyorlardı. Yatırımı askıya aldılar. Yetişememe durumu TSMC ve Samsung tarafından değil ekran kartı üreticilerinden geliyor sürekli. Anlaşmayı feshetmenin yolunu arıyorlar.
 
Stoklar gittikçe daha da azalıyor... Talep daha da artınca fiyatlar bu denli artıyor, sadece bizde değil yurtdışında da durum bu şekilde. Sistemimi aldığım zaman sadece PNY 1660S Single fan ekran kartımın Türkiye'de satış fiyatı 7K idi ve ben sistem olarak 6.3K'ya almıştım, açtığım konumu bilenler bilir. Fırsat kovalamak lazım. Onun haricinde şu anda kart almak hiç ama hiç mantıklı değil, 1650S'e 2.9K vermişsiniz bu çok kötü olmuş :( 1 yıla kalmaz 2 kat değer kaybeder, tabii üretim eskisine dönerse yoksa daha da atacaktır.

 

Geri
Yukarı