mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #22 Kvtlu dedi: Oynadığınız zaman güncel olmayabilir bir bakın derim kasması imkansız ya driverdan ya da Epic'den. Genişletmek için tıkla... Epic'den olduğuna eminim. Çünkü ortamala bir 2D oyundan daha çok CPU ve RAM yiyor. Paşalıı dedi: Walley olabilir Genişletmek için tıkla... Stardew Valley mi?
Kvtlu dedi: Oynadığınız zaman güncel olmayabilir bir bakın derim kasması imkansız ya driverdan ya da Epic'den. Genişletmek için tıkla... Epic'den olduğuna eminim. Çünkü ortamala bir 2D oyundan daha çok CPU ve RAM yiyor. Paşalıı dedi: Walley olabilir Genişletmek için tıkla... Stardew Valley mi?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #23 mutlu pide dedi: Epic'den olduğuna eminim. Çünkü ortamala bir 2D oyundan daha çok CPU ve RAM yiyor. Stardew Valley mi? Genişletmek için tıkla... Aynen Stardew Valley
mutlu pide dedi: Epic'den olduğuna eminim. Çünkü ortamala bir 2D oyundan daha çok CPU ve RAM yiyor. Stardew Valley mi? Genişletmek için tıkla... Aynen Stardew Valley
cN4 Femtopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 96 Yer universe of computers Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #24 mutlu pide dedi: Bol adam kesmeli ve pixel grafikli olsa iyi olur. Ayrıca klavyeyle de oynanması kolay olsa güzel olur. Mesela Cuphead ve Celeste olmaz çünkü klavyeyle oynaması çok zor kontroller karışıyor. Genişletmek için tıkla... Enter the Gungeon, Exit The Gungeon, Hades, Katana Zero, Ori'ler, My Friend Pedro.
mutlu pide dedi: Bol adam kesmeli ve pixel grafikli olsa iyi olur. Ayrıca klavyeyle de oynanması kolay olsa güzel olur. Mesela Cuphead ve Celeste olmaz çünkü klavyeyle oynaması çok zor kontroller karışıyor. Genişletmek için tıkla... Enter the Gungeon, Exit The Gungeon, Hades, Katana Zero, Ori'ler, My Friend Pedro.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #25 Paşalıı dedi: Aynen Stardew Valley Genişletmek için tıkla... Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. cN4 dedi: Enter the Gungeon, Exit The Gungeon, Hades, Katana Zero, Ori'ler, My Friend Pedro. Genişletmek için tıkla... Enter'la Exit'in ne farkı var?
Paşalıı dedi: Aynen Stardew Valley Genişletmek için tıkla... Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. cN4 dedi: Enter the Gungeon, Exit The Gungeon, Hades, Katana Zero, Ori'ler, My Friend Pedro. Genişletmek için tıkla... Enter'la Exit'in ne farkı var?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #26 mutlu pide dedi: Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. Genişletmek için tıkla... Sarabilir gibiii ama tam emin değilim
mutlu pide dedi: Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. Genişletmek için tıkla... Sarabilir gibiii ama tam emin değilim
cN4 Femtopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 96 Yer universe of computers Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #27 mutlu pide dedi: Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. Enter'la Exit'in ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Enter'da Gungeon'a giriyoruz, Exit'de ise cikiyoruz. Ayrica Exit The Gungeon Turkce dil destekliyor.
mutlu pide dedi: Tek kişi sarar mı? Oynayacak başka birisi de var ama Hamachi sarı ünlem işareti veriyor. Enter'la Exit'in ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Enter'da Gungeon'a giriyoruz, Exit'de ise cikiyoruz. Ayrica Exit The Gungeon Turkce dil destekliyor.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #28 cN4 dedi: Enter'da Gungeon'a giriyoruz, Exit'de ise cikiyoruz. Ayrica Exit The Gungeon Turkce dil destekliyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklıymış. Ama Enter üstten görünümlüymüş ondan pek güzel gözükmedi bana. Exit de öyle mi? @Kvtlu Kasıyor hocam korsan indirdim şimdi.
cN4 dedi: Enter'da Gungeon'a giriyoruz, Exit'de ise cikiyoruz. Ayrica Exit The Gungeon Turkce dil destekliyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklıymış. Ama Enter üstten görünümlüymüş ondan pek güzel gözükmedi bana. Exit de öyle mi? @Kvtlu Kasıyor hocam korsan indirdim şimdi.
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 16 Ocak 2022 #29 mutlu pide dedi: Mantıklıymış. Ama enter üstten görünümlüymüş ondan pek güzel gözükmedi bana. Exit de öyle mi? @Kvtlu kasıyor hocam korsan indirdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilmiyorum ama driverdan olabilir.
mutlu pide dedi: Mantıklıymış. Ama enter üstten görünümlüymüş ondan pek güzel gözükmedi bana. Exit de öyle mi? @Kvtlu kasıyor hocam korsan indirdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilmiyorum ama driverdan olabilir.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #30 Kvtlu dedi: Nedenini bilmiyorum ama driverdan olabilir. Genişletmek için tıkla... Driverdan değil. Güncel zaten ve 1 yıl önce de vardı bu oyunda kasma.
Kvtlu dedi: Nedenini bilmiyorum ama driverdan olabilir. Genişletmek için tıkla... Driverdan değil. Güncel zaten ve 1 yıl önce de vardı bu oyunda kasma.