fatihggk Kilopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 905 Çözümler 2 Yer Antalya 10 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar. Ben Gmail'ime koyduğum numarayı 2 yıldır kullanmıyorum fakat zamanında o numaramı koymuşum. 2 faktör olayından dolayı şu an erişim sağlamıyorum. Bir anda lazım oldu o mail. Nasıl çözüm bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Selam arkadaşlar. Ben Gmail'ime koyduğum numarayı 2 yıldır kullanmıyorum fakat zamanında o numaramı koymuşum. 2 faktör olayından dolayı şu an erişim sağlamıyorum. Bir anda lazım oldu o mail. Nasıl çözüm bulabilirim?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #2 Googleye destek açarak sanırım.24 saat içinde dönüş yapıyorlar diye biliyorum.
fatihggk Kilopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 905 Çözümler 2 Yer Antalya 10 Mayıs 2021 #3 Nereden destek oluşturabilirim? Ashes dedi: Googleye destek açarak sanırım.24 saat içinde dönüş yapıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden destek oluşturabilirim.
Nereden destek oluşturabilirim? Ashes dedi: Googleye destek açarak sanırım.24 saat içinde dönüş yapıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden destek oluşturabilirim.