Abdurrahman Göktaş Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #1 Merhaba, ben termal macun alacağım da, 2G HY810-OP2G mi yoksa 30 gram gümüş alaşımlı olan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2019
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 10 Aralık 2019 #2 Türkiyeden mi alacaksınız ürünü? Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano ya da Arctic MX4 önerebilirim.
Türkiyeden mi alacaksınız ürünü? Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano ya da Arctic MX4 önerebilirim.
Abdurrahman Göktaş Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #3 dansemacabre dedi: Türkiyeden mi alacaksınız ürünü? Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano ya da Arctic MX4 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok 2G HY aliexpresten buldum sipariş vercektim karşıma cıktı hangisi
dansemacabre dedi: Türkiyeden mi alacaksınız ürünü? Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano ya da Arctic MX4 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok 2G HY aliexpresten buldum sipariş vercektim karşıma cıktı hangisi