2K 144 Hz mi, 1080p 280 Hz mi?

144Hz 280Hz arası mı daha çok fark eder, yoksa 1080P 2K arası mı Valorant CS:GO tarzı oyunlar için?
144Hz 2K veya 280Hz 1080P arası kararsız kaldım.

Sıstem RTX 3070 ve Ryzen 5 5600X.
280 Hz 1080P tabi ki.

@Hamza Ensar Sağlam
Niye güldünüz. Sadece FPS oyunları oynuyorum demiş arkadaş. Hikayeli oyunlar oynamıyormuş. FPS oyunları için en önemli şey Hz'dir.

Son düzenleme:
280 Hz 1080P tabii ki.

@Hamza Ensar Sağlam
Niye güldünüz. Sadece FPS oyunları oynuyorum demiş arkadaş. Hikayeli oyunlar oynamıyormuş. FPS oyunları için en önemli şey Hz'dir.

En geç 3-4 yıla 1080P ölecek ne için olursa olsun. Bu kart için ne olursa olsun 2K almalı. CS:GO'da 2K oynarsanız daha fazla FPS verir çünkü CS:GO ekran kartını kullanamıyor.

En geç 3-4 yıla 1080P ölecek ne için olursa olsun. Bu kart için ne olursa olsun 2K almalı. CS:GO'da 2K oynarsanız daha fazla FPS verir çünkü CS:GO ekran kartını kullanamıyor.

Adam RTX 3070 le oynuyor neyin daha fazla FPS'si bu. 1080P nin öleceğini kim söylüyor. Gaypten sesler söyledi herhalde size. FPS oyunları için zaten adamın yeterince iyi bir PC'si var. Hz önemli şu an onun için. Sen hiçbir yayıncı gördün mü? Valorant'ı veya CS:GO'yu 2K veya 4K oynayan. Veya herhangi bi profesyonel oyuncunun 2k alın Hz önemsiz dediğini. Hikayeli oyun için dese yine 2K daha iyi bi seçenek ama FPS oyunlarından bahsediyor adam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı