2K 165 Hz laptop için 2K monitör mü Full HD monitör mü?

Shineii

Centipat
Daha fazla  
2K 165 Hz bir laptop sahibiyim. 17.3 inc olduğu için küçük geliyor. Ana monitör olarak kullanabileceğim bir monitör bakıyorum. Arkadaşlarımla konuşunca 2K monitörden sonra FHD monitöre alışmamın zor olacağını söylediler. Sizce 2K mı yoksa FHD monitör mü tercih etmeliyim? Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Laptopumda mini DisplayPort girişi var. Ekstra bir dönüştürücü falan alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 165 Hz bir laptop sahibiyim. 17.3 inc olduğu için küçük geliyor. Ana monitör olarak kullanabileceğim bir monitör bakıyorum. Arkadaşlarımla konuşunca 2K monitörden sonra FHD monitöre alışmamın zor olacağını söylediler. Sizce 2K mı yoksa FHD monitör mü tercih etmeliyim? Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Laptopumda mini DisplayPort girişi var. Ekstra bir dönüştürücü falan alınır mı?

Laptopunuzun donanımı 2K'yı rahat besliyorsa 2K tercih etmeniz daha doğru olur.

Teşekkür ederim. i7 13700HX 4070 ile besliyordur diye düşünüyorum. Denemek isterdim tekrardan ama garantiye göndermek durumda kaldım. Sizce besler mi? İndirim varken almak istiyorum.

FPS oyunlarında çok rahat besler. 2K 144 veya 2K165 Hz monitör alabilirsiniz. Monitör indirimi için yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı