2K 24 Inc monitörde nasıl durur?

challengermert

Megapat
Daha fazla  
@Recep Baltaş @Ali Güngör Recep ağabey ve Ali ağabey saygılar öncelikle. Araştırma yapıyorum da 24 Inc için Full HD tavsiye ediliyor 27 Inc için 2K. Acaba 2K 165 HZ 24 Inc olan şu videoda incelediğiniz (

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

) AOC agon AG241QG monitörü tavsiye eder misiniz? Özellikle Recep ağabeye soruyorum, siz oynadınız bu monitörle. Diğer 21, 22 24 Inc Full HD monitörlere kıyasla görüntü kalitesinde bariz artış var mı 2K olduğu için yoksa 2K için illa da 27 Inc ve üzeri mi gerekmektedir. Çok teşekkür ederim.

AOC'nin bu monitörü genellikle stokta olmuyor yeni modeli var neredeyse aynı özelliklerde CQ27G2U.

Katılıyorum,ben 32'' kullanıyorum zaten piksel görünme olayı söz konusu bile değil.
Peki 2k 24 inç alsam hiç mi fark olmaz full hd 21.5 ile görüntü kalitesi açısından? 27 inç çok büyük özellikle 21.5 inçten geçeceğim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı